Pereiti į pagrindinį turinį

Rihanna atvirai prabilo apie Ch.Browną

2011-04-14 18:54
Rihanna atvirai prabilo apie Ch.Browną
Rihanna atvirai prabilo apie Ch.Browną / DMN archyvo nuotr.

Naujajame „Rolling Stone“ žurnalo numeryje pasirodė interviu su Rihanna, kuri atvirai pasakoja apie tai, ką jai teko iškęsti dėl Chriso Browno ir kodėl ji sutiko su lengvinančių aplinkybių taikymu jo laisvę ribojančiam teismo sprendimui.

Apie sutikimą dėl lengvinančių aplinkybių taikymo Rihanna pasakojo: „Tai mano sprendimas. Tai nereiškia, kad mes ketiname taikytis ar apskritai vėl kalbėtis. Tai tiesiog reiškia, kad aš nenorėjau prieštarauti teisėjui. Mes daugiau nesikalbėsime, bet aš nenorėjau dar labiau apsunkinti jo profesinės veiklos. Tai, ką jis padarė yra asmeniška ir neturi nieko bendra su jo karjera. Jam pateiktas nurodymas, pagal kurį jis turi laikytis nuo manęs šimto pėdų atstumu ir negali koncertuoti per apdovanojimų šou – neabejotinai apsunkino jo veiklą“.

„Man buvo labai sunku išlikti ramiai, nenorėjau, kad žmonės matytų mane verkiančią. Nenorėjau, kad jie manęs gailėtų. Tai buvo išties labai sunkus mano gyvenimo laikotarpis ir nenorėjau, kad tai taptų mano įvaizdžio dalimi. Norėjau, kad žmonės galvotų, kad man viskas gerai ir kad esu stipri. Stengiausi taip atrodyti, kol taip ir pasijaučiau“,  - apie po incidento patirtas kančias pasakojo dainininkė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų