Pereiti į pagrindinį turinį

Ryškiausių pasaulio žvaigždžių skyrybos 2011-aisiais

2011-12-31 13:09
Ryškiausių pasaulio žvaigždžių skyrybos 2011-aisiais
Ryškiausių pasaulio žvaigždžių skyrybos 2011-aisiais / Scanpix nuotr.

Portalas 1diena.lt sudarė bene garsiausias ir netikėčiausias šių metų ryškiausių pasaulio žvaigždžių skyrybų sąrašą. Kviečiame prisiminti jas kartu.

1. Jennifer Lopez ir Marcas Anthony

Kai 2004 metais Jannifer Lopez ėmė susitikinėti su Marcu Anthony, daugelis nesuprasdami traukė pečiais: „Ką ji jame atrado?“. Tačiau netrukus Jann Lo ištekėjo už užburiančio balso dainininko, o 2009 metais pasaulį išvydo dvyniai Maxas ir Emme. Pora atrodė laiminga ir savo švytinčiais veidais paneigdavo gandus, kad jų šeimoje ne viskas taip ir gerai. Todėl žinia apie jų skyrybas šių metų liepos mėnesį daugeliui buvo labai netikėta.

Tačiau Marco ir Jennifer skyrybos įvyko neholivudiškai ramiai, be abipusių kaltinimų ir apatinių skalbimo viešumoje. Po skyrybų Jann visa galva pasinėrė į darbus, tačiau jau rudens pradžioje ji buvo pastebėta  seksualiausio pagal žurnalo „People“ versiją vyro Bradley Cooperio draugijoje. Tačiau, greičiausiai, tai buvo tik dalykinis susitikimas, todėl, kad Padėkos dieną Jennifer pristatė savo šeimai kitą vyrą, 24 metų Casperį Smartą.

 

2. Natalia Vodianova ir Justinas Portmanas

Supermodelio Natalios Vodianovos istorija – tarsi pasaka. Negana to, kad paprasta mergina iš Rusijos provincijos padarė svaiginamą karjerą ant podiumo ir tapo žinomiausių pasaulyje dizainerių mūza, bet ir ištekėjo už savo princo, britų lordo – gražaus, turtingo ir mylinčio vyro Justino Portmano.

Atrodė, kad jiedu - sukurti vienas kitam, o trys gražūs vaikučiai tik patvirtina tai. Tačiau, kad ir gražiausia pasaka baigiasi. Ir ne visados laimnga būna jos pabaiga. Birželio mėnesį supermodelis patvirtino informaciją, kad po devynerių santuokos metų ji su Justinu priėmė sprendimą skirtis. Tačiau Natalia niekados viešai nekalbėjo apie skyrybas, nes to neleidžia daryti santuokinio kontakto sutartis. Moteris nė už ką nenori skirtis su savo vaikais, jei sulaužytų sutarties sąlygas.

 

3. Scarlett Johansson ir Seanas Pennas

Seksuali Holivudo gražuolė Scarlett Johansson taip ir nesuteikė bulvarinei spaudai malonumo mėgautis jos skyrybų detalėmis su kanadiečių aktoriumi Ryanu Reynoldsu, kurios įvyko praėjusių metų pabaigoje.  

O tai todėl, kad jau 2011 metais Woody Alleno mūza buvo pastebėta vieno skandalingiausio Holivudo aktoriaus Seano Penno draugijoje. Romanas vystėsi strimgalviais: juos visur buvo galima išvysti drauge. Vasario mėnesį taip pat jiedu išvyko atostogauti į meksiką, o jau balandžio mėnesį Scarlett pervežė savo daiktus į mylimojo ištaigingus namus. Tačiau praėjus dviem mėnesiams meilė išgaravo. Išsiskyrimo priežasčių nepavyko išsiaiškinti: žvaigždės oficialiai nepatvirtino nei savo romano pradžios, nei jo pabaigos.

 

4. George'as Clooney ir Elisabetta Canalis

Bene vienas seksualiausių pasaulio vienišių George'as Clooney ne kartą buvo pareiškęs, kad niekados ir nė už ką neves. Tačiau kiekviena nauja aktoriaus mylimoji tikisi, kad būtent ji sulaužys šią priesaiką ir užmaus vestuvių žiedą ant nepasiekiamo George'o rankos piršto. Tačiau to kol kas nepavyko nei vienai padaryti. Santykiai su italų televizijos vedėja Elisabetta Canalis nebuvo išimtis. Romanas prasidėjo 2009 metais ir baigėsi po to, kai mergina prasitarė viename savo interviu, jog galvoja apie vedybas ir svajoja, kad ištekės už George'o Clooney.

 

5 ir 6. Leonardo DiCaprio ir Bar Refaeli, Leonardo DiCaprio ir Blake Lively

Dar vienas amžinas vienišius, Holivudo įžymybė Leonardo DiCaprio šiais metais išsiskyrė iš kartu su dviem moterimis. Gegužės mėnesį paaiškėjo, kad modelis Bar Refaeli, su kuria Leo draugavo nuo 2005 metų, nusibodo laukti iš sužadėtinio, kol šis nuves ją prie altoriaus ir užmezgė artimus santykius su verslininku Davidu Fisheru.

Tuo tarpu Leonardo neilgai liūdėjo ir praėjus savaitei po oficialaus pareiškimo apie santykių nutraukimą, aktorius buvo pastebėtas  aktorės Blake Lively kompanijoje Kanuose, Niujorke, Australijoje. „Aš norėčiau turėti vaikų su ta mergina“, - sakė Leo romano įkarštyje. Tačiau spalio mėnesį pora netikėtai išsiskyrė. Kalbama, kad dėl to buvo kaltas Ryanas Reynoldsas, kurį vėjavaikiška Blake iškeitė į gražuolį Leo.

 

7. Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel

Ir vėl daugeliui pažįstama holivudiška istorija: ketverius metus truko Jessicos Biel ir Justino Timberlake'o meilės romanas, tačiau mergina taip ir nesulaukė vestuvių iškilmių, kol galų gale širdies draugas ją paliko. Netrukus paaiškėjo, kad pastaruosius pora metų Justinas buvo nelaimingas su savo drauge, tačiau bijojo jai prisipažinti, kad nebemyli. Po to, kai kovo mėnesį buvo paskelbta viešai, kad  žvaigždžių pora išsiskiria, žiniasklaida paskelbė merginų vardus, su kuriomis Timberlake'as buvo neištikimas Jessicai. Nepaisant to  įspūdingo sąrašo, Jessica nusprendė suteikti savo neištikimam mylimajam dar vieną šansą: nuo rugsėjo mėnesio sklinda gandai, kad pora vėl kartu...

 

8. Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris

O štai Demi Moore nenorėjo susitaikyti su vyro neištikimybėmis ir nesuteikė jam šanso pasitaisyti. Negana to, juk Ashtonas buvo neištikimas savo žmonai per jųdviejų vedybų sukaktį! Mergina pasitaikė plepi ir netrukus visos ėjimo į kairę detalės buvo išklotos žurnale „US Weekly.“  Žvaigždžių šeima iš visų jėgų stengėsi apsimesti, kad pas juos viskas puiku, tačiau praėjus dviem mėnesiams Demi oficialiai pareiškė norinti skirtis. Dabar aktorė ruošiasi skyrybų procesui ir jos ketinimai kuo rimčiausi: Demi galvoja, kad būtent jai vyrukas turi būti dėkingas dėl 2005 metais itin stipriai padidėjusių jo honorarų ir nori prisiteisti iš jo nemažai pinigų.

 

9. Аrnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver

Niekas nesitikėjo iš gerojo Arnio, kad taip jis galėtų pasielgti! Žmogus ne kartą išgelbėjęs pasaulį nuo katastrofos, savo rankomis sugriovė 25 metus trukusią santuoką su žurnaliste ir Johno Kennedy dukterėčia bei keturių jųdviejų vaikų motina Маria Shriver.

Kai baigėsi gubernatoriaus įgaliojimai Arnoldas prisipažino žmonai, kad jis turi 10 metų nesantuokinį sūnų nuo namų tvarkytojos. Vaiko motina – tai  Мildred Baena, kuri dirbo Schwarzneggerių namuose 20 metų ir išėjo tik 2011  metų žiemą. Anot šaltinių, Mildred vaikas – ne vienintelis nesantuokinis Arnoldo vaikas. Pavyzdžiui, aktorė Jane Saimoor savo interviu CNN раpasakojo, kad Arni turi dar mažiausiai du nesantuokinius vaikus. Savaime aišku, kad po tokio prisipažinimo Maria iš karto padavė buvusį terminatorių skyryboms.

 

10. Jude'as Law ir  Sienna Miller

Metų pradžioje taip pat tyliai išsiskyrė Jude'as Law ir Sienna Miller. Eilinis mėginimas atnaujinti santykius baigėsi nesėkmingai. Jude'o ir Siennos romanas prasidėjo dar 2004 metais, o 2006 metais jie išsiskyrė dėl Jude neištikimybės su savo vaikų aukle. Tačiau 2009 metais рora nusprendė vėl pradėti viską iš pradžių. Visi laukė vestuvių, o sulaukė pranešimo apie skyrybas. Porelė tikino, kad tas išsiskyrimas – galutinis ir negrįštamas. Norėdami tai patvirtinti abu užmezgė naujus meilės romanus: Sienna – su aktoriumi Thomu Starridge, o Jude – su modeliu Lily Cole.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų