Pereiti į pagrindinį turinį

Sasha Son(g) uostamiestyje vėl atliks G.Michael dainas

2009-08-11 19:51
Sasha Son(g) uostamiestyje vėl atliks G.Michael dainas
Sasha Son(g) uostamiestyje vėl atliks G.Michael dainas / Organizatorių nuotr.

Nemažo populiarumo sulaukęs muzikinis projektas „Tabami Goes George Michael“ su Sasha Son(g) priešakyje po anšlaginio koncerto Vilniuje, grįžta į pajūrį. Klaipėdoje esančioje “Dr.Who” vasaros terasoje dviejų dalių koncertas įvyks šį penktadienį (rugpjūčio 14 d.).

Lygiai prieš pusmetį naktiniame klube “Dr.Who” įvyko šio kūrybinės komandos “Tabami” projekto premjera. Tada pasiklausyti kaip Sasha Son(g) atlieka G.Michael dainas susirinko gausus būrys gerbėjų nepaisant to, jog kitą dieną po koncerto buvo darbo diena.

Tai šilčiausias ir nuoširdžiausias „Tabami“ projektas - taip „Tabami Goes George Michael“ vertina ne tik publika, bet ir koncerto organizatoriai.

Ganėtinai retai net sostinėje, o Klaipėdoje - tik antrą kartą rengiamas pasirodymas šį kartą vyks po atviru dangumi esančioje „Dr.Who“ terasoje, traukiančioje miesto svečius dėl iš paukščio skrydžio aukščio atsiveriančių pajūrio panoramų. Be to, anot organizatorių, terasa dėl didesnės ir atviresnės erdvės ideali gyviems koncertams.

Į pasirodymą atėjusiems svečiams Sasha Son(g) žada kokybišką muziką ir profesionalų atlikimą. „Manau, visi, kurie ateis, išgyvens tokias pat pakilias emocijas kaip ir ankstesnių koncertų lankytojai“, - neabejojo dainininkas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų