Pereiti į pagrindinį turinį

„Saulėlydis“ dar kartą pirmauja pagal kūrėjams uždirbamus pinigus

2011-11-28 14:22
„Saulėlydis“ dar kartą pirmauja pagal kūrėjams uždirbamus pinigus
„Saulėlydis“ dar kartą pirmauja pagal kūrėjams uždirbamus pinigus / Acmefilm nuotr.

Naujausias paaugliams skirtos sagos apie vampyrus „Saulėlydis“ (Twilight) filmas Šiaurės Amerikoje ilgąjį šventinį savaitgalį išlaikė pirmąją vietą pagal kūrėjams uždirbamus pinigus ir šiuo požiūriu įveikė naują „Mapetų“ (The Muppets) juostą, rodo sekmadienį paskelbti duomenys.

„Brėkštanti aušra. 1 dalis“ (The Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 1) karaliavo jau antrą savaitę iš eilės ir per savaitgalį uždirbo 42 mln. dolerių, o per visą penkias dienas trukusią Padėkos dienos šventę - 62 mln. dolerių, skelbia „Exhibitor Relations“.

To pakako, kad šio filmo neaplenktų naujieji „Mapetai“, kurie per savaitgalį uždirbo 29,5 mln. dolerių, o nuo savo debiuto trečiadienį iš viso - 42 mln. dolerių.

Trečioje vietoje liko taip pat visai šeimai skirta istorija apie pingvinus „Linksmosios pėdutės 2“ (Happy Feet Two), kurios žiūrovai savaitgalį kino teatrų kasose paliko 13,4 mln. dolerių.

Nuo jos nedaug atsilieka „Kalėdų Senelio slaptoji tarnyba“ (Arthur Christmas) su 12,7 mln. dolerių ir Martino Scorsese (Martino Skorsezės) „Hugas“ (Hugo) su 11,3 mln. dolerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų