Skirmanto Valiulio erotiniuose sapnuose - Brežnevas

Už ypatingą domėjimąsi erotika ir skirtumų tarp jos bei pornografijos ieškojimus jau daug metų Vilniaus universitete dėstantis Skirmantas Valiulis susilaukė įvairiausių komentarų.

Jo manymu, akademinė visuomenė toleravo jo tokį interesą, o žmona visada suprato ir palaikė, net ir tada, kai vyriškis sutiko fotografuotis aktams. Į klausimą, ar neskaudino kalbos esą jis iškrypėlis, „Auksinės blykstės“ studijoje kino kritikas tikino, kad erotika įdomi kiekvienam, o jam - ypatingai, ir jau nuo vaikystės.

Vyriškis palygino save su garsiuoju Leonardu Da Vinči, kuris mėgo piešti lytinius organus. Patį Skirmantą Valiulį nuo pat mažumės masino tos knygos, kuriose nupiešti lytiniai organai. Tėvai tuos leidinius slėpdavo, bet smalsus berniukas vis tiek tai surasdavo. Be to, S.Valiulio manymu, erotikos apraiškų pilni animaciniai filmukai, su kuriais užaugo ne viena karta Lietuvoje. Anot buvusio Lietuvos radijo ir televizijos generalinio direktoriaus, homoseksualumo apraiškas įžvelgiamos tiek Mikės Pukuotuko ir Knysliuko, tiek „Na, palauk“ herojų vilko ir zuikio santykiuose.

Labiausiai „Auksinės blykstės“ vedėjus nustebino Skirmanto Valiulio atsakymas į klausimą: „Ar bandėte kada su vyru?...“ „Taip, - drąsiai rėžė erotika visą gyvenimą besidomintis ir gyvenimo džiaugsmu trykštantis vyriškis. - Sapne. Su Brežnevu. Jis mane taip švelniai glostė...“

Atviri ir apnuoginantys pokalbiai - penktadienį 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių