Pereiti į pagrindinį turinį

„Šok ir lieknėk“ dalyvei draugai prognozuoja sekso simbolio vardą

2012-03-07 18:53
„Šok ir lieknėk“ dalyvei draugai prognozuoja sekso simbolio vardą
„Šok ir lieknėk“ dalyvei draugai prognozuoja sekso simbolio vardą / TV3 nuotr.

Intriguojančią, seksualią, nenuspėjamą, erotišką, aštrialiežuvę – tokią 24-erių metų Miroslavą Semionovą išvys visi TV3 žiūrovai jau kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. startuosiančiame unikaliame televizijos projekte „Šok ir lieknėk“.

Būsimoji verslininkė, kuriai niekada netrūko vyrų dėmesio, pataria gyvenime vadovautis vienu vieninteliu credo: „Nustokite galvoti, ką apie jus galvoja kiti!”

Miroslava prisipažįsta, kad darbas televizijoje ją vilioja jau nuo vaikystės, todėl perėjusi projekto „Šok ir lieknėk“ atrankas ir pakviesta dalyvauti projekte moteris nė kiek nesutriko.

„Man patiko kameros, repeticijos, laidų filmavimai! Šokių aikštelėje jaučiausi tiesiog sava. Po projekto iškart sulaukiau pasiūlymų reklamuoti kompanijų produktus, tačiau kol kas pasiūlymus dar svarstau“, – apie netikėtai užgriuvusį prodiuserių dėmesį atvirauja M. Semionova.

Unikalaus TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ dalyvė prisipažįsta, kad projektas jai padėjo susireguliuoti mitybos įpročius ir susikurti sveiką gyvenseną, kam iki tol Miroslava vis nerasdavo laiko. „Projekte pasitikrinau, išsibandžiau save. Projekto kūrėjai suteikė labai geras sąlygas norintiems skirti daugiau dėmesio savo figūrai ir svorio susireguliavimui, todėl pasinaudojau šia proga. Norėjau išmokti sveikai lieknėti“, – teigia M. Semionova ir negaili pagyrų partneriui Romanui Čeburiakui, su kuriuo, kaip teigia, draugiškus santykius palaiko iki šiol.

Tiesa, teigiantiems, kad apkūnūs žmonės neturi valios pasirūpinti savimi, mergina iš karto atšauna: „Man gaila tokių žmonių. Taip kalbėdami, jie tiesiog demonstruoja savo neišprusimą. Reikia nustoti mąstyti, ką galvoja kiti, ir gyventi laimingai! Neverta gadintis gyvenimo kreipiant dėmesį į tai, ką plaka pikti liežuviai“, – apie įžūlius liežuvautojus teigia Miroslava.

Mergina, kuriai niekuomet netrūko vyrų dėmesio, jau seniai pastebėjo, kad jos seksualumas – įgimtas. „Vertinu naujas pažintis. Tiesa, nemeluosiu, kad iš vyrų dažniau girdžiu kvietimų permiegoti, o ne pabendrauti. Kai papasakojau draugams, kad dalyvausiu unikaliame projekte, jie nustebino mane sakydami, kad tapsiu nauju sekso simboliu Lietuvoje dėl skaniai apvalių kūno formų!“ – atvirai kalba „Šok ir lieknėk“ dalyvė.

M. Semionova sako, kad kūno sudėjimas – ne socialinis statusas, o sveikatos sutrikimas. Ir kai kurios verslo sritys, susijusios su mada, grožiu, dažnai iškreipia visuomenės suvokimą apie tam tikrus dalykus. Tačiau Miroslavai tai rūpi mažiausiai. „Aš myliu gyvenimą. Mane žavi daugybė dalykų, tarp jų: lyderystė, verslumas, stereotipų griovimas, akiračio plėtimas. Mane domina viskas, todėl tikriausiai ir esu laimingas žmogus!” – kalba Miroslava, iš tikrųjų įkvėpdama pamilti gyvenimą ir nekompleksuoti dėl įvairių smulkmenų.

Dešimt įvairių intriguojančių charizmatiškų dalyvių į unikalaus projekto Lietuvoje „Šok ir lieknėk“ aikštelę žengs jau kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. žiūrimiausios televizijos – TV3 – eteryje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų