Pereiti į pagrindinį turinį

Per TV1 – realybės dokumentikos lavina

2011-11-29 12:21
Per TV1 – realybės dokumentikos lavina
Per TV1 – realybės dokumentikos lavina / TV1 nuotr.

Šeštadienių ir sekmadienių pavakarės TV1 kanale bus skirtos moterų grožiui, laimei ir harmonijai namuose.

Gruodį LNK grupei priklausantis kanalas TV1 pažers naujų ir niekad nematytų realybės dokumentikos ir realybės šou laidų.

Viena ryškiausių mados pasaulio asmenybių, šokiruojantis stiliaus sultonas Gokas Wanas TV1 kanale pradeda naują šou - „Goko drabužių kelionė“. Šįkart Gokas leidžiasi į kelią po Didžiosios Britanijos miestus, mokydamas moteris, kaip tinkamiausiai apsirengti pagal savo formas. „Goko drabužių kelionė“ – jau šį savaitgalį 17 val.

„Bučiuotis, vesti, vengti?“ - pirmoji pasaulyje pokyčių laida, kurioje kompiuteris paverčia merginas ir vaikinus tikrais natūraliais gražuoliais. Laida pakeitė daugybę Didžiosios Britanijos žmonių, net garsenybių. „Asmeniniu nuodugnios patikros prietaisu“ vadinamas kompiuteris atlieka auditorijos analizę klausdamas, kaip auditorija priimtų laidos herojų - bučiuotų, vestų ar vengtų. Po analizės dalyviai pasirenka savo stilių ir kompiuteris juos aprengia. „Bučiuotis, vesti, vengti?“ – grožio realybės šou, išmokysiantys kasdien su malonumu pažvelgti į veidrodį kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį 16 val.

„Merginų paslaptys“ – tai TV realybės šou, kuris savo kameromis seka dvylika tipiškos JAV mokyklos merginų gyvenimą. Seksas, narkotikai, neplanuotas nėštumas, sveikata, santykiai su draugais – joms per tuos ketverius metus reikia daug patirti ką, kol atras save ir subręs kaip asmenybės. „Merginų paslaptys“ – 14 val. savaitgaliais.

TV1 žiūrovų taip pat laukia naujos „Kas namie šeimininkas?“ serijos su augintinių auklėjimo eksperte Victoria Stiwell. Nuo nepaklusnių retriverių iki lepių prancūziškų buldogų - Viktorija pažįsta juos visus. Kartais geriausi žmogaus draugai tampa didžiausiais priešais - kaip su jais gyventi šeimininkams? Ne tik šunims reikia pagalbos. Victoria Stilwell bando atkurti harmoniją namuose, kurie yra tapę ne žmonių, o šunų namais. „Kas namie šeimininkas?“ - 11 val. savaitgaliais nuo gruodžio 18-osios per TV1.

Grožis, harmonija ir naudingi patarimai – naujuose realybės šou gruodį per TV1.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų