V.Šapranauskas reklamuos drabužius

Garsus Lietuvos teatro bei kino aktorius ir televizijos laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas tapo vyriškų drabužių prekės ženklo „Pierre Cardin“ veidu Lietuvoje.

„Sprendimas pasirinkti V.Šapranauską buvo neatsitiktinis. Jo gyvenimo būdas, veikla ir filosofija puikiai atitinka prekės ženklo „Pierre Cardin“ vertybes. „Pierre Cardin“ vyras – tai sėkmingas vyras, vertinantis kokybę, stilių bei individualumą. Būtent toks ir yra V.Šapranauskas – solidus bei išsiskiriantis“, - sako „Pierre Cardin“ prekės ženklo atstovas Lietuvoje, UAB „STESA CLASIC“, valdančios parduotuvių tinklą „Pierre Cardin“, generalinis direktorius Edgaras Sekmokas.

„Pasiūlymas tapti pasaulinio garso prekės ženklo veidu Lietuvoje buvo kiek netikėtas, tačiau įdomus. Fotosesija praėjo tikrai nuostabiai – rezultatas pranoko lūkesčius“, - sako aktorius V.Šapranauskas.


Šiame straipsnyje: Vytautas Šapranauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

alma

alma portretas
musu sapras nuostabus, skaldo bajerius saunius, pierre cardin,as ji pamoke,rengtis brangiai apsimoka...

Domantas

Domantas portretas
Šapro šou tęsiasi...

VACIUTKA

VACIUTKA portretas
KAD DRABUZIAI NE VAIKAM..JUK JO SOU TIK VAIKAI IR ZIURI..NES NUO JO JUOKELIU..VEMT NORAS KYLAS IR KANALA PEJUNKT VIEN TIK JI PAMACIUS IMA NORAS...VA KOKIAS NOSIS RAUDONAS REKLAMUOTU TAI ZIURINCIU DAUGIAU BUTU..KLAIDA DRABUZIU TIKLAS PADARE......,BET KASGI NEKLYSTA....KLYSTA NET IR TELEVZIJOS KANALU SAVININKAI
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių