Pereiti į pagrindinį turinį

Žvaigždžių užgaidos: nuo karpių iki striptizo stulpų

2011-09-13 12:55
Žvaigždžių užgaidos: nuo karpių iki striptizo stulpų
Žvaigždžių užgaidos: nuo karpių iki striptizo stulpų / Scanpix nuotr.

Vienas iš pramogų pasaulio atstovų gyvenimo pranašumų – gali užsinorėti bet ko ir bus pasistengta, kad norai išsipildytų. Diena.lt siūlo susipažinti su pačiais neįtikinamiausiais dainininkų ir aktorių užgaidomis vykstant į koncerto vietas ar filmavimo aikšteles.

Katy Perry

Nors dainininkė Katy Perry atrodo esanti paprasta mergaitė, joje glūdi šiek tiek arogancijos. Pasirodo, kad atlikėjos vairuotojams yra draudžiama atidaryti jai duris, prašyti jos autografų ar su ja fotografuotis, kalbėti su ja bei su jos draugais ar gerbėjais.

George‘s Clooney

Geogre Clooney, atvykęs filmuotis, nori visiškos prabangos ir išskirtinio gyvenimo. Šiais metais Londone filmuoto filmo aikštelėje aktorius galėjo džiaugtis karšta vonia, paplūdimio pavėsine, privačiu sodeliu ir krepšinio aikštele.

Britney Sprears

Atlikėja per savo karjerą „šokdino“ organizatorius ne vieną kartą, tačiau vienas iš keisčiausių jos užgaidų buvo merginos prašymas koncertinio turo „Circus Tour“ Europoje metu. Dainininkė užsiprašė, kad jos viešbučių kambariuose būtų įtaisyti striptizo stulpai.

Lindsay Lohan

Nors dabar aktorė Lindsay Lohan nebesidžiaugia tokia didžiule šlove, buvo laikai, kai ji galėjo užsiprašyti bet ko. 2006 metais filmavimo metu aktorė užsinorėjo, kad filmavimo vietoje jai būtų irengta 50 tūkst. litų kainuojanti įdegio purškimo kabina.

Scarlett Johansson

Aktorė Scarlett Johansson 2008 metais turėjo dalyvauti Kanų festivalyje, pristatydama filmą „Viki, Kristina ir Barselona“. Tačiau kvietimas aktorei buvo atšauktas, kai ji užsinorėjo, jog būtų sumokėta už visažisto paslaugas apie 19 tūkst. litų kasdien.

Barbra Streisand

Pasirodo, aktorė turi keistų norų savo voniai. Ji reikalauja, kad ši būtų išpuošta rožiniais žiedlapiais ir persikos spalvos tualetinio popieriaus.

Lady Gaga

Gal Lady Gaga ir atrodo drąsi moteris, pasirodo, ji bijo ledo. 30 minučių iki koncerto renginio vietoje esančiuose baruose uždraudžiama į gėrimus dėti ledo. Atlikėja bijo, kad ledo gabaliukais ją aplaidys gerbėjai.

Cher

Dainininkė kiekvieno koncerto metu užsiprašo, kad užkulisiuose būtų pastatytas specialus stalas, nukrautas perukais.

Eminemas

Šis vaikinas tikriausiai nugalėtų „Keisčiausios užgaidos“ konkurse. Planuodamas koncertą Airijoje reperis užsinorėjo, kad jo užkulisių privačiame sodelyje būtų įrengtas medinis baseinas su karpiais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų