Pereiti į pagrindinį turinį

10 dalykų, kurių NEREIKIA daryti vyrui

Kad ir ką jums patartų artimas ar tolimas draugas, kad ir apie kokius savo gyvenimo potyrius ir įpročius pasakotųsi prie alaus bokalo, būkite skeptiškas ir viską sijokite per savo sietą. Atminkite, kad vyrui visiškai NEBŪTINA:

1. Filmuoti namų pornografijos

Šis, be abejonės, įdomus ir pikantiškas užsiėmimas turi tendenciją baigtis labai liūdnai ir banaliai. Anksčiau ar vėliau savo pasismaginimų įrašus aptiksi interneto portale. Tai bus didelė staigmena. Tau gali atkeršyti buvusioji ar pajuokauti draugai. Na, nesvarbu, kas. Svarbu tai, kad su šia naujiena nesunkiai morališkai susidoroja tik savimi labai pasitikintys ir tvirti žmonės. Jei nors akimirka tuo abejoji – geriau nerizikuok!

2. Plaukioti su rykliais

Jei gamta tavęs neapdovanojo žiaunomis ir plaukmenimis, atmink: jūroje tu svetimas! Todėl prašome elgtis kukliai. Kai kurie tai pamiršta ir su gelmių  gyventojais stengiasi susipažinti pernelyg artimai bei familiariai. Vietos gyventojai pažintį su žmogumi supranta kitaip, todėl stengiasi ko nors atsikąsti nuo svečio  kūno. Juos nesunku suprasti: ar tau patiktų, jei rykliai apsilankytų sausumoje ir norėtų iš arti paspoksoti į žmones?

3. Dievinti grupę "Queen"

Nieko blogo šioje grupėje nėra. Tačiau sakyti, kad tai jūsų mylimiausia grupė, yra tas pats, kaip mėgstamiausiu poetu įvardyti Maironį. Iškart kyla įtarimas, kad gyvenime nieko, išskyrus šį kvartetą, negirdėjai. O gal girdėjai tik šios grupės pavadinimą. Ir net jei tavo jausmai nuoširdūs, mėgti tokią gražią muziką – nevyriška. Tave gali ne taip suprasti.

4. Stengtis pasimylėti su kiekviena moterimi

Jei esi tik 17 metų – šis patarimas skirtas ne tau. Jei esi vyresnis, laikas išmokti bent šiek tiek atsirinkti. Kai kokybę lenkia kiekybė – blogas ženklas. Galų gale, lovelaso kelias, tai yra kelias be baimės ir priekaištų, tave nuves į aklagatvį. Negalime atmesti galimybės, kad gyvenimą baigsi homoseksualizmo liūne.

5. Įsigyti nedidelį šuniuką

Kelios televizijos laidos kažkada skelbė, kad mažas šunelis – šiuolaikinio metroseksualo atributas. Dabar nėra nei metroseksualų, nei tų laidų. Todėl išbrauk iš neprivalomų dalykų sąrašo ir mažus šunelius. Visi tokie "a la Jorkšyriukai" atrodo nesveikai, o vyro rankose – kvailai ir net dviprasmiškai.

6. Vartoti narkotikų
Turbūt girdėjote tokį madingą, bet klaidingą posakį – gyvenime reikia viską išbandyti. Daugelis pernelyg išplečia eksperimentų ratą. Psichotropinių medžiagų vartojimas nepadės tapti stipresniam. Galiausiai tai tave pražudys. Arba prarasi protą. Tai – taip pat ne itin maloni perspektyva.

7. Rašyti knygų

Apie rašymo madą pripaistyta daug, todėl susikoncentruokime į esminį dalyką. Vargu ar tau pavyks iš to solidžiai uždirbti. Rinka perpildyta, naujesnės temos išsekusios, o skaitytojas itin išrankus. Telieka rašyti ne dėl pinigų, o dėl sielos. Tačiau toks altruizmas, švelniai tariant, keistas. Tas pats, tarsi nemokamai užsiiminėtum prostitucija.

8. Reklamuoti jogurto

Kai vyras viešai pripažįsta, jog jam patinka jogurtas, tame yra paslėpta kažkas gėdingo. Normalūs žmonės tokį potraukį slepia, maskuodami kuo nors žalingu, pavyzdžiui, alumi. Blogiausiu atveju geria iš nepermatomo buteliuko. O nuo nuoširdžios meilės naudingiems ir skaniems dalykams vienas žingsnis iki.... Pats žinai iki ko.

9. Naudoti žodžio "glamuras"

Šį betikslį išsireiškimą naudoja tik iš provincijos  atvykusios vyresnių klasių moksleivės ir tarpusavyje juokaujantys blizgančio popieriaus leidyklų darbuotojai. Šį žodį patariame vartoti nebent sarkastiškai, ironiškai. Pavyzdžiui:  "Aš vakar neglamuriškai prisigėriau". Už kitokį "glamur" mes griežtai baudžiame.

10. Dirbti tik dėl pinigų

Darbas, kaip ir visa kita gyvenime, turi teikti malonumą. Kitu atveju, kam to reikia? Uždirbti didelius pinigus nemėgstamame darbe pagirtinas, tačiau betikslis ir labai sekinantis dalykas. Kaip sakė vienas liaudies išminties šaltinis, "kas priverstas taip (pypt), ilgai netrauks!"

Ne visi patarimai vertingi

Draugai ir pažįstami mus dažnai apipila patarimais. Tačiau ne visada reikia jais tikėti. Juk kartais persistengiama, kartais suklystama arba tiesiog pasigiriama. O jūs, nenorėdami pasirodyti nepatiklūs, pasidavę įtakai arba norui neatsilikti... Na, patys suprantate.

Pasekmės būna nemalonios. Kartais net skaudžios. Todėl turėkite savo nuomonę, o dar geriau perskaitykite mūsų patarimus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų