Pereiti į pagrindinį turinį

33 metus kartu esanti pora: draugai mums davė metus

2015-10-31 18:35
LRT
Birutė ir Rimtautas Vizgirdos
Birutė ir Rimtautas Vizgirdos / T.Lukšio/BFL nuotr.

„Mūsų draugai sakė, kad, jei išgyvensime kartu metus, tai jau bus stebuklas. O dabar skaičiuojame jau 33 metus drauge“, – sako Amerikos prekybos rūmų Lietuvoje pirmininkas Rimtautas Vizgirda, kuris su savo žmona, buvusia operos soliste Birute Vizgirdiene skaičiuoja jau 33 kartu praleistus metus.

Šeimos įsitikinimu, jei pora turi nemažai bendrų pomėgių, daug laiko praleidžia kartu ir nenustoja vienas kito stebinti, jų santykiai bus ilgi ir laimingi.

B. Vizgirdienė pasakoja, kad su kietu vyro charakteriu susitaikyti buvo nelengva. Kai ji mėgino susirasti darbą ir laikraštyje apsibraukė patinkančius skelbimus, kitą dieną laikraščio namuose neberado – vyras jai neleido dirbti.

„Savo nutylėjimais aš jį išlepinau. Bet dabar esame laimingi ir nenustojame vienas kito stebinti net po daugelio metų kartu. Pvz., kai tekdavo išvykti į užsienį, parašydavau savo vyrui meilės laiškelį ir palikdavau po pagalve, kad rastų jį eidamas miegoti. Manau, kad staigmenos, tolerancija ir pagarba sukuria meilę“, – įsitikinusi B. Vizgirdienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų