Adele nusprendė daryti pertrauką muzikoje: mano bakas šiuo metu yra gana tuščias

  • Teksto dydis:

Popžvaigždė atskleidė, kad ji yra emociškai išsekusi. Ji taip pat minėjo, kad pasiilgsta tokio savo gyvenimo, koks buvo iki kol ji tapo pasauline įžymybe.

Adele paskelbė, kad po artėjančių koncertų padarys „didelę pertrauką“, skelbia portalas „Sky News“.

Koncertinis turas „Weekends With Adele“ prasidėjo 2022 m. lapkričio 18 d. Las Vegase ir turėtų baigtis šių metų lapkričio 23 d.

Britų dainininkė kitą mėnesį pirmą kartą nuo 2016 m. koncertuos Europoje.

Antrasis atlikėjos turas „Adele in Munich“ Vokietijoje įvyks rugpjūčio 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23, 24, 30 dienomis.

36 metų moteris Vokietijos transliuotojui ZDF sakė planuojanti ilgesnę pertrauką po turų.

„Mano bakas šiuo metu yra gana tuščias. Visiškai neplanuoju kurti naujos muzikos. Po viso šito noriu didelės pertraukos ir, manau, noriu trumpam užsiimti kitais kūrybiniais dalykais. Aš net namuose visai nedainuoju. Kaip tai keista?“ – sakė ji.

Adele's instagramo nuotr.

Ji sakė, kad jos pasirodymai ją išsekino emociškai.

„Esu tikra, kad kiekvieną vakarą po pasirodymų Miunchene jausiuosi dar labiau išsekusi. Tačiau tai – teigiamas dalykas. Tai tiesiog toks energijos apsikeitimas“, – kalbėjo atlikėja.

Portalui „Hello“ dainininkė taip pat sakė, kad pasiilgo savo gyvenimo, kol dar nebuvo suradusi šlovės.

Šlovės pusės aš visiškai nekenčiu.

„Aš pasiilgau visko, kol dar nebuvau žinoma. Man patinka, kad galiu kurti muziką visą laiką, kada tik noriu, o žmonės ją priima ir mėgsta. Tai gana neįsivaizduojama. Tačiau šlovės pusės aš visiškai nekenčiu“, – sakė Adele.

Adele išgarsėjo būdama 19-metė. 2008 m. išleido pirmąjį albumą „19“, 2011 m. išleido antrąjį albumą „21“  ir 2015 m. pasirodė albumas „25“.

Antrasis jos albumas yra ketvirtas perkamiausias visų laikų albumas Jungtinėje Karalystėje, atsiliekantis nuo Queen, ABBA ir The Beatles.

Naujausią savo albumą „30“ ji išleido 2021 m. lapkritį – po skyrybų su vyru Simonu Koneckiu – tai pažymėjo jos sugrįžimą po penkerių metų pertraukos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Durnelė

Durnelė portretas
Turėjo savo imidžą, savitumą ir populiarumą tai nusikūdino iki banalios lėlės tai net labai geras balsas negelbsti - žvaigždė gesta..

Adeliuke ykalk alaus , pauostyk kokoino

Adeliuke ykalk alaus , pauostyk kokoino  portretas
ir tavo bakas vel prisipyldys ....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių