Advokatai: aktorius J. Deppas nemuša moterų

Amerikiečių aktoriaus Johnny‘io Deppo advokatai teisme Londone atmetė kaltinimus, kad 57-erių kino žvaigždė „muša moteris“. Aktorius padavė į teismą britų bulvarinio laikraščio „The Sun“ leidėjus dėl straipsnio, kuriame teigiama, kad jis naudojo fizinę jėgą prieš buvusią savo žmoną 34-erių Amber Heard. „Visa tai melas“, – antradienį sakė advokatai.

J. Deppas „nėra moterų mušikas ir niekada juo nebuvo“, pabrėžė advokatai. Jie kaltino buvusią aktoriaus partnerę išsigalvojus istorijas apie didelį smurtą santykiuose. Tai esą ji smurtavo prieš J. Deppą.

Procesas turėtų trukti tris savaites. Ir J. Deppas, ir A. Heard pasirodė teismo salėje Londone. Abu jie į pastatą įžengė atskirai. A. Heard vietoj kaukės veidą buvo prisidengusi didele raudona skara. Ją lydėjo advokatai ir sesuo. J. Deppas vilkėjo tamsiai mėlyną kostiumą ir buvo su tamsiai akiniais. Aktoriaus veidą dengė tamsi skarelė.

J. Deppas, kuris yra vienas geriausiai apmokamų Holivudo aktorių, ir amerikietė A. Heard susipažino kuriant filmą „Romo dienoraštis“ („The Rum Diary“). Po 15 mėnesių trukusios santuokos pora išsiskyrė 2016 metais. Procese, be kitų, vaizdo ryšiu liudys buvusios J. Deppo partnerės Vanessa Paradis ir Winona Ryder.

Iš tikrųjų procesas turėjo prasidėti dar kovą, tačiau dėl pandemijos buvo atidėtas. J. Deppas ieškinį dėl šmeižto yra pateikęs ir JAV. Tačiau jis čia tiesiogiai kaltina buvusią žmoną. Ši straipsnyje „The Washington Post“ pasakojo apie patirtą smurtą – tiesa, konkrečiai J. Deppo neįvardijo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių