Pereiti į pagrindinį turinį

A.Jasaitytė kartais išplepa paslaptis

2008-12-13 09:00

Labai greitai užsiplieskianti ir nurimstanti. Ugnis. Aistė Jasaitytė pripažįsta, kad yra tipiškas Šaulys. Ji – optimistė, gyvenimu besidžiaugianti moteris, tikra kompanijos siela. Aistė neslepia, kad kaip ir dauguma Šaulių yra šiek tiek lengvabūdė. Ar protinga? Juokiasi ir nori tuo tikėti.

"Kartais nei iš šio, nei iš to ką nors lepteliu, – buvęs modelis patvirtino šiam Zodiako ženklui būdingą tiesumą. – Kartais nepagalvojusi išplepu ir nedideles paslaptis."

Aistė pastebėjo, kad sunkiausiai sutaria su Jaučiais, o geriausiai – su Svarstyklėmis: "Mėgstu dominuoti, tad kol jos sprendžia, aš nusprendžiu."

Ar turi puikią intuiciją? Taip! Mėgsta knygas, filosofiją? Taip! Idealistė? Taip! Ar jai patinka erotiški žaidimai, intymūs pokalbiai? Kvatojasi: "Esu smalsi gyvenime, tad tokia pat esu ir..."

Sakoma, kad jei kiekvienam Zodiako ženklui reikėtų išrinkti drabužius, Šauliams geriausiai tiktų mėlyni džinsai – laisvės, nuotykių troškimo simbolis.

Aistei išties labai patinka džinsai: "Ir labai mėgstu nuotykius, laisvę, nekenčiu suvaržymų. Ramus žmogus gali nuo manęs pavargti, nes dažnai mane valdo spontaniškumas, trokštu naujovių."

A.Jasaitytę žavi kelionės, ji nemėgsta prisirišti prie daiktų, bet įsipareigoti nebijo. Sukurti šeimą – jos pagrindinis prioritetas sąraše. Aistei svarbu, kad galėtų didžiuotis savo vyru, jo intelektu.

"Mėgstu gaminti ir su šluoste dulkes valyti, esu pedantiška, – prisipažino Aistė. – Bet gąsdintų būti suvaržytai, uždarytai namuose, nes man reikia įvairios veiklos. Jei nieko nevyksta, atrodo, tarsi baigiasi gyvenimas."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų