Pereiti į pagrindinį turinį

Angliškai uždainavusį Ištvaną lanko pranašiški sapnai

2013-11-11 17:30
DMN inf.
A. Ufarto/BFLnuotr.

Romų kilmės dainininkui Ištvanui Kvikai  muzikinėje dvikovoje "Lietuvos balsas"  Donatas Montvydas pametėjo tikrą iššūkį – parinko jaunimui puikiai žinomą ir mėgstamą dainą „Troublemaker“.

„Išgirdęs, ką teks dainuoti, supratau tik viena – teks konsultuotis su anglų kalbos specialistais. Kreipiausi net į dvi mokytojas – viena gyvena Vilniuje, kita pas mane atvažiuodavo net iš Visagino“, − pasakojo Ištvanas.

Drauge su mokytojomis I. Kvik net tris savaites „šlifavo“ dainos tekstą, o lemtingąją pasirodymo dieną jos abi atėjo į areną palaikyti savo mokinio.
„Esu perfekcionistas. Nemėgstu nieko daryti bet kaip, gerbiu savo ir kitų laiką ir darbą. „Ant bajerio“ į sceną niekada neinu. Ką po dainos sakė mokytojos? Žinoma, gyrė“, − šypsojosi garsusis romas.

Beje, sužinojus apie dvikovą su jaunuoju bardu Justinu Stanevičiumi, Ištvaną aplankė pranašiški sapnai.

„Sapnavau savo priešininką. Nemačiau jo veido, bet žinojau, kad turiu jį nurungti“, − prisiminė I. Kvik.

Naktį prieš pasirodymą scenoje Ištvanas ir vėl sapnavo: „Man įkando kažkoks didelis juodas šuo. Gal tai buvo mano dvikovos partneris?“, − pasąmonės siunčiamus ženkus analizavo jis.

Kaip temperamentingajam romui sekėsi įvaldyti angliškos dainos žodžius, ar išsipildė grėsmingi jo sapnai, sužinosime jau šį šeštadienį  „Lietuvos balse“  per LNK.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų