Ar kelti į Klaipėdą Lietuvos sostinę?

Su tokiu klausimu į Lietuvos televizijos eterį maždaug po metų grįžta pajūrietiškas televizijos projektas „Lietuva – jūrinė valstybė“.

Prie laidos šturvalo ir šiemet stojo patyręs žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, žiūrovus šį sezoną kviesiantis pažinti ne tik jūrinę Klaipėdos pusę, bet ir pasižvalgyti pakrantėje, kuo turtingas ir garsus šis kraštas.

Pirmojoje sezono laidoje H.Vaitiekūnas ners į ekonominius vandenis – pristatys Klaipėdos valstybinį jūrų uostą kaip reikšmingą, konkurencingą, saugų, modernų ir nuolat didinantį krovos potencialą.

Laida nepaliks abejonių, kad Lietuva – jūrinė valstybė, juk jūra kiekvieno lietuvio širdyje. Net 180 tūkst. šalies žmonių yra tiesiogiai susiję su jūra ir Klaipėdos uostu, o netiesiogiai – kiekvienas mūsų, nes čia sukuriami beveik 5 proc. viso Lietuvos BVP.

Be to, patyręs eterio vilkas H.Vaitiekūnas kiekvienąkart sau į pagalbą pasitelks ir jauną simpatišką damą, kurią stengsis užburti jūriniais pasakojimais.

Pirmosios laidos viešnia – Klaipėdoje studijuojanti Dana iš Kazachstano, kuri jūrą pirmą kartą gyvenime pamatė tik atvykusi į Lietuvą.

Nauji laidos „Lietuva – jūrinė valstybė“ atradimai – jau šį sekmadienį, balandžio 21-ąją, 16.45 val. per Lietuvos televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip  portretas
zinoma:)

o

o portretas
O tai čia straipsnio pavadinimas nevykęs pokštas ar kažkam negera pasidaeė?

abu

abu portretas
Abu labu vedėjai , nelabai TV tinka
VISI KOMENTARAI 7

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių