Pereiti į pagrindinį turinį

A.Smilgevičiūtė mėgsta tūnoti šešėlyje

2008-11-08 09:00
A.Smilgevičiūtė mėgsta tūnoti šešėlyje
A.Smilgevičiūtė mėgsta tūnoti šešėlyje / Asmeninio archyvo nuotr. Atmintis: dainininkė nuoskaudą prisimins ilgai, tačiau jos kerštas nebus didelis.

Astrologija tikinti dainininkė Aistė Smilgevičiūtė, užsisakiusi asmeninį horoskopą sužinojo, kad ji turi ne tik Skorpiono, bet ir Svarstyklių ženklui būdingų savybių. Pagrindinė – harmonijos paieška. Aistė, beje, geriausiai sutaria su Skorpionais, Svarstyklėmis, taip pat Vėžiais, Ožiaragiais. Sunkiausiai – su Dvyniais ir Liūtais.
Tačiau ji – ne Svarstyklės: dainininkė turi Skorpionišką savybę ilgai tūnoti šešėlyje, tačiau tai nesusiję su intrigomis ar paslaptimis. Ji uždara, tačiau jausminga, emocionali, aistringa.

Aistė karinga, turi geležinę valią, analitinį mąstymą? Galbūt, svarsto A.Smilgevičiūtė, šias savybes nugalėjo Svarstyklių ženklas: "Juoda arba balta? Labai noriu pasaulyje matyti ir kitokių spalvų, bet ne visada pavyksta."

Pragariškas pavydas ir kerštingumas – ar ji turi dvi bene blogiausias Skorpiono savybes? Ne, purto galvą Aistė, ji nėra audringai pavydi: "O kerštas? Kartais nuoskaudą išlaikau labai ilgai ir tikėtina, kad kartais galėčiau smogti atgal. Tačiau tai nebus didelis kerštas."

Aistė šypsosi: ji, kaip ir dauguma Skorpionų moterų, taip pat turi kažką raganiško. Ar ji turi labai daug draugų ir daug didelių priešų? Arba meilė, arba neapykanta? Dėl draugo, neslepia A.Smilgevičiūtė, galbūt net galvą padėtų, tačiau didelių priešų neturi.
O puikiai žinoma Skorpiono savybė – seksualumas? Dainininkė lakoniška: taip. Tačiau jai, kaip ir daugumai Skorpionų, labai svarbi šeima: "Skorpionas įsimyli nelengvai, bet jei įsimyli ir sukuria šeimą – tai šakės!"

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų