Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė sausio 26–vasario 1 d.

2013-01-26 15:23
Astrologinė prognozė sausio 26–vasario 1 d.
Astrologinė prognozė sausio 26–vasario 1 d. / Shutterstock nuotr.

AVINAS

Šeštadienį tikėtinos progos pasilinksminti, dalyvauti pobūvyje ar šou renginyje, pasireikšti scenoje arba panaudoti aktorinius gebėjimus romantiškame pasimatyme. Nepamirškite, kad dėmesio, vaikiškų pramogų reikia ir jūsų vaikams. Užsiimkite su jais, nepalikite be priežiūros. Kitą savaitę kils noras transformuoti savo gyvenimo būdą, keisti darbą ar mitybos įpročius. Turbūt apsilankysite grožio salone ar sporto, sveikatingumo centre, medicinos įstaigoje. Jei esate bedarbiai, pravartu pasidomėti darbo pasiūlymais, tarp kurių gali pasitaikyti jums tinkamų. Nuo ketvirtadienio netikėtumų galite sulaukti iš konkurentų, partnerio ar tarpininkų. Užuot staigiai sureagavę ir kažką atmetę ar ką nors įžeidę, įsiklausykite ir pasitarkite su tais, kuriais pasitikite. Galite gauti puikų patarimą.

JAUTIS

Savaitgalį pabūkite namisėdos, paeksperimentuokite virtuvėje, nes būtent tai suteiks geriausią atsipalaidavimą ir malonumo. Daugiau dėmesio skirkite sau, mylimam žmogui, šeimai. Tik venkite provokuoti ginčus ir šeimynines scenas, nebūkite pernelyg reiklūs partneriui, o į jo pastabas reaguokite atlaidžiai. Kita savaitė prasidės dirgliai, o gal ir avaringai, bet jau nuo antradienio porą dienų jausitės gana smagiai. Regis, jums seksis sublizgėti kūrybos, meno, šou verslo srityje. Seksis organizacinė, pedagoginė veikla. Nuo ketvirtadienio padidės įprasto darbo krūvis, bus nervingų situacijų, bet rezultatai turėtų džiuginti. Pažįstamas asmuo gali užsiminti apie naujo darbo ar verslo galimybę.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite nusiteikę savišvietai, susirašinėjimui arba lakstymams po parduotuves ir susitikimams su giminaičiais, draugais. Galite pernelyg kišti nosį į svetimus reikalus, piršti savo nuomonę, dėl ko kažkas pasijus nejaukiai. Pasisaugokite gresiančio peršalimo. Nuo pirmadienio nepamirškite tikrųjų vertybių, neieškokite abejotinų nuotykių ir neiškraipykite informacijos duodami interviu, komentuodami ir pan. Būkite itin atsargūs kelyje. Buities reikalai, nuoma, šeimos gerovė pareikalaus daugiau pastangų. Galite tikėtis naujos informacijos, aktualios šeimos nariams. Nuo ketvirtadienio seksis apdoroti informaciją, mokytis. Neatsisakykite siūlomos atrakcijos.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite nusiteikę uoliai triūsti namuose, kad juose taptų jaukiau ar moderniau. Galbūt ką nors savo namams pirksite ar parduosite kažką iš senų daiktų. Jei domina komercija, nuoma, nekilnojamo turto pirkimas ar pardavimas, numatomi neblogi rezultatai. Tiesa, artimieji ne viskuo bus patenkinti. Pozityvus nusiteikimas, nesavanaudiškumas padės įveikti nesutarimus. Kitos savaitės pradžioje dėl mokestinių įsipareigojimų, pelno, turto dalybų, nuosavybės reikalo, rankpinigių ar derybų jausite įtampą ir gali prireikti specialisto įsikišimo. Galite gauti lauktą pranešimą, sudaryti verslo sutartį, pasirūpinti pervežimais, transportu. Nuoširdžiai įsiklausykite į namiškių skundus ir užuominas. Nuo ketvirtadienio nekoks metas reikštis viešai.

LIŪTAS

Savaitgalį būsite labai emocionalūs ir jautrūs. Regis, šauniai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos. Artimas žmogus gali suteikti reikalingos informacijos. Vis dėlto su pagyvensiais artimaisiais ir su paaugliais bendrauti bus sunku, jausite įtampą, nesupratimą. Jeigu kategoriškai bruksite savo nuomonę, santarvės šeimoje neliks nė ženklo. Kitos savaitės pradžioje svarbu atkreipti dėmesį į juridinę reikalų pusę, kad neliktų spragų, neišsiaiškinimų. Neprovokuokite priešiškų reakcijų. Nuo antradienio pravartu spręsti nuomos, komercinius klausimus. Tiktų kreiptis dėl kredito, atlygio, derėtis. Nuo ketvirtadienio seksis rinkti, apdoroti informaciją, tarpininkauti, reklamuoti.

MERGELĖ

Savaitgalį jus itin domins įvairios paslaptys, gyvenimo užkulisiai, intrigos, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Puoselėsite iliuzijas, susijusias su meile, menu, darbu. Vis dėlto pasitikėjimo savo jėgomis jums stigs. Galite sunegaluoti arba teks slaugyti sergantį šeimos narį. Kitą savaitę painūs reikalai, paslaptys po truputį narpliosis, kils į paviršių ir dėl to patirsite prieštaringų emocijų. Regis, teks bendrauti su žiniasklaida, tvarkyti organizacinius reikalus. Galima tikėtis neblogų perspektyvų iš parodytų dalykinių pastangų, žinių. Nuo ketvirtadienio parūps turtiniai, komerciniai, mokesčių, skolų reikalai, galbūt keisite įkainius, tvarkysite buhalteriją, derėsitės.

SVARSTYKLĖS

Periodo pradžioje būsite nusiteikę pramogauti, bendrauti su bičiuliais. Tikėtinas susitikimas su sena kompanija ir naujos pažintys. Atsitiktinis flirtas gali turėti įdomų tęsinį. Kita vertus, pramogoms gailėsite pinigų arba sulauksite priekaištų dėl per didelio išlaidavimo, nebūtinų pirkinių. Saugokite piniginę, raktus. Kitą savaitę galite nekaip jaustis, daug laiko leisti lovoje arba tiesiog būsite tingūs, inertiški. Neįvykdyti įsipareigojimai, neužbaigti darbai, konkurencija kels nerimą, ypač jei sulauksite priekaištų, netikėtų pastabų. Vis dėlto iki periodo galo turėtumėte atlikti tai, kas neatidėliotina. Saugokite patikėtas paslaptis, būkite korektiški. Pasistenkite neprovokuoti priešiškos konkurentų, oponentų reakcijos.

SKORPIONAS

Savaitgalį būsite nusiteikę kalbėtis apie politiką, užsienį, karjerą arba į tokias temas jus įtrauks aplinkiniai. Tai provokuos ginčus, gal net viešumoje. Kita vertus, išgirsta kitokia nuomonė jums plačiau atvers akis, kai tik rimčiau viską įvertinsite. Kitą savaitę darbuokitės itin atsakingai, nes klaidos gali rimtai pakenkti. Nerizikuokite santaupomis ir reputacija. Nemaža ir traumų tikimybė. Pora dienų nuo antradienio palankios pokalbiui dėl darbo, politinei diskusijai, bendraminčiams telkti. Nusimato reikalų su socialinėmis tarnybomis, visuomeninėmis organizacijomis. Nuo ketvirtadienio tapsite neatsparūs infekcijoms, alergijoms. Galite staiga sunegaluoti arba susirgs kas nors iš artimųjų.

ŠAULYS

Savaitgalį rasite kuo pasidžiaugti. Regis, jus vilios kelionės ir pasaulio įvykiai. Skaitykite, mokykitės, kurkite, naršykite internete, virtualiai bendraukite. Galite sulaukti į užsienį išvykusio draugo skambučio arba išvykti kažkur paviešėti. Jei kamuoja moralinio pasirinkimo klausimas, įsiklausykite į sąžinės balsą, objektyviai įvertinkite informaciją, pasidomėkite įstatymais. Kitos savaitės pradžioje gali tekti ruoštis komandiruotei arba viešai kalbai, paskaitai, interviu. Tai darykite atsakingai. Galbūt dalyvausite renginyje, susitikime, kuriame svarbų vaidmenį suvaidins jūsų socialinis statusas, patirtis, įtakingos pažintys. Regis, sugebėsite išreikšti konkrečią poziciją aktualiu klausimu, padaryti įspūdį pažįstamam asmeniui ar auditorijai.

OŽIARAGIS

Periodo pradžioje itin aktualūs bus išlaidų, skolų ir meilės reikalai. Galbūt patirsite, kad aistringi jausmai lyg Feniksas atgyja ir žadina viltis. Kita vertus, sustiprės pavydas, baimė dėl draugystės ar meilės objekto. Nuo pirmadienio teks skubiai tvarkyti piniginius, turto reikalus, mokėti mokesčius, spręsti opią verslo ar skolų problemą. Netyčia galite sugadinti kažkokį daiktą, dokumentą. Nuo antradienio jau lengviau gausite reikalingą informaciją, įveiksite biurokratines užkardas. Neblogas laikas reikalams, susijusiems su teisėtvarka, mokslu, tarptautiniais ryšiais. Į periodo pabaigą padidės reikalavimai ir atsakomybė darbe. Netikėtų problemų gali kilti ir namuose.

VANDENIS

Savaitgalio atkarpa bus šauni, jei neįsivelsite į konfliktą ir neišprovokuosite pavydo scenos. Labiau paisykite antrosios pusės poreikių, atsargiau reikškite kritiką, venkite skubotų išvadų. Linksmindamiesi ir viliodami priešingą lytį, nepraraskite atsargumo. Konfliktai viešumoje gali ilgam sugadinti nuotaiką. Kitą savaitę viską ramiai analizuokite ir aiškinkitės, nes lengva suklysti ir patekti į aklagatvį. Nepasiduokite provokacijoms. Norite ar nenorite, teks ieškoti geresnio sutarimo su partneriais ir konkurentais, o gal ir dalytis įtakos sferas, pelną ar skolas. Tikėtini susitikimai su užsieniečiais, įžymybėmis, oficialūs pokalbiai su valdininkais. Galite vykti į komandiruotę, konferenciją arba tam ruoštis. Atsargiai kelyje, nes impulsyvi rizika nepasiteisins.

ŽUVYS

Periodo pradžioje skirsite didelį dėmesį aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Jei tikitės, kad savaitgalį galėsite nieko neveikti ir pramogauti, greičiausia teks nusivilti. Atsiras nenumatytų darbų ir rūpesčių arba planus sujauks pašlijusi sveikata. Būtinai pasirūpinkite savo ir namiškių sveikatos profilaktika, kasdieniais reikalais, ramiai pasirenkite kitai darbo savaitei. Kitą savaitę itin venkite nelegalios veiklos ir intrigų bei svaigalų. Grės ūmus uždegimas, trauma. Nuo antradienio daugiau dėmesio jums rodys priešingos lyties atstovai. Darbe, dalykiniuose ir kituose konkursuose veikite aktyviai, nebijodami konkurencijos. Nuo ketvirtadienio jums gali pavykti šį tą pakeisti arba atsisakyti to, kas nebenaudinga.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų