Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė vasario 9–15 dienoms

2013-02-09 06:00
Astrologinė prognozė vasario 9–15 dienoms
Astrologinė prognozė vasario 9–15 dienoms / Shutterstock nuotr.

AVINAS

Šeštadienį daug dėmesio skirkite draugams, partneriui. O sekmadienį jau reikėtų labiau saugotis infekcijų, nedalyvauti į masinius susibūrimus. Tiktų be įtampos pasitvarkyti buityje, užsiimti menine kūryba ar tiesiog patinginiauti. Kitą savaitę sugebėsite panaudoti ankstesnę patirtį ir užkulisinį palaikymą siekdami slaptų tikslų. Jūsų tykos gripas ir kitokie negalavimai. Nuo antradienio sunkiau valdysitės, tad galimi impulsyvūs poelgiai ir problemos dėl jų. Vis dėlto meilės reikalai turėtų nenuvilti. Neblogai seksis tvarkyti nuosavybės, komercinius reikalus.

JAUTIS

Savaitgalį galite susitikti su bendraminčių kompanija, atgaivinti seną pažintį. Jei norite, kad patinkantis žmogus būtų palankesnis, elkitės nuoširdžiai ir bičiuliškai. Kita savaitė iki trečiadienio palanki įvairiems susitikimams, deryboms. Galite gauti gerą pasiūlymą ar užsakymą. Jei panorėsite, įsitrauksite į naują laisvalaikio veiklą ar naują kolektyvą. Antra savaitės pusė nepalanki sveikatai. Nebegalvokite apie sudėtingus reikalus, nes jums būtina atsipalaiduoti. Neblogai seksis tik tie darbai, kuriuos galite atlikti neskubėdami, be įtampos, panaudodami meninę gyslelę. Venkite intrigų.

DVYNIAI

Savaitgalį domins globalūs dalykai, plėsis akiratis, gilės žinios. Ieškosite kontaktų su užsieniečiais arba sulauksite žinios, svečio iš toli. Regis, pasisemsite įspūdžių ir internete. Saugokite sveikatą. Nuo pirmadienio uoliai dirbkite, nes gerai atliktas darbas padidins savivertę ir apsaugos nuo sąžinės graužaties. Mokykitės iš daug pasiekusių veikėjų. Galite gauti svarbią oficialią žinią. Nuo trečiadienio kils noras užsiimti visuomeniniais reikalais. Regis, pasipils pasiūlymai ar pasveikinimai. Nepiktnaudžiaukite svaigalais ir neįsivelkite į nelegalius dalykus, intrigas.

VĖŽYS

Regis, savaitgalį suksite galvą dėl mokesčių, kredito, nuomos, nuosavybę įteisinančio dokumento ar pan. Galbūt finansiškai ar kitaip padės partneris, arba jūs jį paremsite. Netikėta sekmadienio pažintis gali pasirodyti reikšminga. Būkite atidūs prie vairo. Kitos savaitės pradžioje kils noras tobulėti, keisti save ir aplinką. Bus nelengva, bet po truputį judėsite pirmyn, tvarkydami su darbu, teisėtvarka, užsienio ryšiais, švietimu, kultūra, susijusius reikalus. Pravartu tartis su specialistais, juristais, bendrauti su įtakingais veikėjais. Tik nepainiokite darbo ir meilės reikalų.

LIŪTAS

Periodo pradžioje galite tikėtis neblogų pasiūlymų, kurie turėtų atnešti ir daugiau meilės, ir didesnį stabilumo pojūtį. Viskas priklausys nuo jūsų mokėjimo derinti interesus, sutarti su partneriais. Galbūt pavyks susitarti dėl skolos grąžinimo ar pasiskolinimo. Prieš įsigydami ar parduodami brangų daiktą, pasitarkite su antrąja puse. Kitos savaitės pradžioje pasižymėsite įžvalgumu ir seksualumu. Pavyks išsiaiškinti svarbių dalykų ir iš to turėti naudos. Bet jei turite skolų, jums jas primins. Būkite atidesni meilės partnerio užuominoms. Nuo trečiadienio neblogai seksis protinis darbas, mokslas.

MERGELĖ

Savaitgalį aktualūs bus reikalai, susiję su technika, ūkiu, nuoma. Peržiūrėkite dokumentus, susitvarkykite aplinką. Jei ieškote darbo, pasidomėkite naujienomis internete. Kitą savaitę jums gali pavykti į savo pusę pervilioti konkurentą arba oponuojantį asmenį įtikinti savo teisumu. Mėgindami numalšinti aistros ir meilės troškulį, galite patekti į dviprasmišką situaciją. Regis, neišvengsite reikalų, susijusių su bankais, mokesčiais, nuoma, draudimu. Galbūt gausite pajamų, tačiau teks atiduoti skolas arba nemažą sumą skirti sveikatai stiprinti. Galite gauti žinią iš oficialios institucijos.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, mylėti, žaisti, flirtuoti. Galbūt kils noras keisti įvaizdį, taip pat apkirpti, padailinti naminį gyvūną. Jei sekmadienį apniks slogios mintys apie dalykinius rūpesčius, pasiieškokite geros draugijos, nueikite į šou renginį ar pan. Labiau gresia infekcijos, tad pasisaugokite. Kitą savaitę gali spręstis įsidarbinimo problema ar kitas aktualus dalykinis reikalas. Regis, darbe bus įvertintas jūsų įdirbis, kompetencija. Valentinas žadins meilės jausmus. Gali kilti pagunda pasipiršti ar leistis į nuotykį. Kontroliuokite savo žodžius, jei teiksite interviu, sakysite viešą kalbą.

SKORPIONAS

Savaitgalį jums derėtų pasitvarkyti buityje, skirti laiko šeimai, grožio ir sveikatos profilaktikai. Viešumas, interviu teikimas nepatartini, nes galite likti nesuprasti. Jūs patys galite nesuprasti savo partnerio, nepagristai jį kritikuoti. Pramogų vietose pernelyg neįsilinksminkite, kad vėliau netektų liūdėti. Kitą savaitę puikiai dirbs ir raumenys, ir galva. Būsite kūrybingi, flirtuosite, šmaikštausite. Patinkantį žmogų galite išprovokuoti paskirti jums pasimatymą, išlieti jausmus. Itin domins žaidimai, sportas. Išdaigų gali prikrėsti vaikai. Saugokite juos.

ŠAULYS

Savaitgalį neatidėliokite to, kas gali padaryti jus laimingesnius. Netempkite visko ant savo pečių buityje, paskirstykite pareigas šeimos nariams. Galite įsigyti numatytą pirkinį namams, šeimai arba sau asmeniškai. Kitos savaitės pradžia bus šeimyniška. Tai metas, kai ryžtingas pokalbis ar veiksmas gali padėti kai ką pakeisti santykiuose su artimaisiais, mylimu žmogumi arba reikaluose, susijusiuose su nuosavybe, gyvenamąja vieta. Nuo trečiadienio jau norėsis romantiškai atsipalaiduoti, paflirtuoti, pasilinksminti arba kitus palinksminti. Taip ir padarykite, tik su saiku. Galbūt pirmyn pajudės kūrybinis projektas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galite sulaukti svečių arba būsite atakuojami telefono skambučiais. Kažkoks pokalbis iš dalies nuvils. Regis, jums norėsis pasibastyti po prekybos centrus. Galite nusipirkti ilgalaikio naudojimo daiktą. Nuo pirmadienio pora dienų bus palankios trumpoms išvykoms, komercijai, reklamai. Pravartu dėti darbo skelbimą, ieškoti reikiamos informacijos. Gali pavykti daugybę reikalų sutvarkyti telefonu. Nuo trečiadienio daugiau dėmesio skirsite šeimai ir sau. Nesunku bus susitaikyti susipykus su partneriu, jei dar liko nors krislelis meilės ir pagarbos. Saugokitės infekcijos, alergijos.

VANDENIS

Periodo pradžioje neblogai seksis įgyvendinti sumanymus, ypač jei sulauksite pagalbos iš aplinkinių. Regis, domėsitės komerciniais, turtiniais dalykais, verslo aferomis. Gali būti, kad priimsite svečius. Kitą savaitę galite pasijusti turtingesni arba svarbesni nei paprastai. Tikriausiai geriau suvoksite realybę ir labiau įvertinsite tai, ką turite. Jei rašote ar vykdote projektą, užsiimate verslu, tai pastangos jį vystyti bus gana veiksmingos. Tik svarbu neįsivelti į lengvabūdišką finansinę, turtinę avantiūrą. Jei esate vieniši, dabar galite užmegzti meilės ryšį.

ŽUVYS

Savaitgalį nestokosite romantiško polėkio, dvasinės poezijos. Pasižymėsite jautrumu ir intuicija. Galimos pajamos arba išlaidos, susijusios su medicina, farmacija, menu, nelegalia veikla. Gali kilti pasirinkimo klausimas asmeninių santykių srityje. Kitą savaitę viską modeliuosite pagal savo kintančias nuotaikas, nes nuo jų priklausysite. Galbūt atskleisite slaptą sąmokslą ar svetimą paslaptį. Akivaizdu, kad piniginiai, turtiniai klausimai bus vieni iš aktualiausių. Gali tekti rūpintis įvairiais raštais, sutartimis. Gali užsimegzti daug žadantis flirtas. Saugokitės sukčių, avantiūristų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų