B. Moisejevo brolis žada kreiptis į teismą: nori dalies palikimo

  • Teksto dydis:

Rusijos dainininkas Borisas Moisejevas, kaip teigiama, visą turtą testamentu paliko savo meno vadovui Sergejui Gorochui, nes šis nuolat būdavo šalia ir rūpinosi atlikėju. Tačiau nė cento negavęs atlikėjo brolis Marksas Tolkachas šios situacijos nesiruošia palikti ramybėje.

B. Moisejevo brolis ketina S. Gorochą paduoti į teismą, mat, nepaisant velionio valios, nori gauti palikimo dalį, skelbia UNIAN.

Brolis tikino, kad dėl Rusijos estrados atlikėjo mirties kaltas būtent jo meno vadovas.

„Jis jau pasiėmė Boriso butą Maskvoje, išsivežė visą turtą. Jis buvo suinteresuotas, kad Borisas greitai mirtų. Jis išsivežė visus paveikslus, deimantus. Aš esu vienintelis jo giminaitis, jis neturi vaikų ir sūnėnų“, – Rusijos žiniasklaidai sakė M. Tolkachas.

Brolis teigė, kad S .Gorochas atskyrė B. Moisejevą nuo jo. Anot velionio brolio, jis pusantrų metų negalėjo paskambinti B. Moisejevui, nes meno vadovas iš dainininko atėmė telefoną.

Kaip jau buvo skelbta, buvo manoma, kad butą Jūrmaloje atlikėjas atiduos dainininkės Alos Pugačiovos dukrai Kristinai Orbakaitei ir taip jai atsidėkos už finansinę pagalbą.

Vis dėlto prodiuseris Jevgenijus Morozovas teigė, kad K. Orbakaitė nieko negaus.  Pasak J. Morozovo, B. Moisejevas visą savo turtą testamentu paliko savo meno vadovui S. Gorochui, nes šis nuolat būdavo šalia ir rūpinosi atlikėju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
jei jis nebutu zydras tai tiek nerasynetu straipsniu

Ne brolis laidojo

Ne brolis laidojo portretas
Ne jam palikimas. Žmogų po 3 insultų prižiūrėjo tik draugai. Brolis kai važiavo į Maskvą kažkokioje laidoje dalyvauti, net neaplankęs iškrido, dėl ko greičiausiai ir gavo špygą. Dalį laidotuvių išlaidų net Pugačiova padengė.

Brolis jau senolis virš 80 metų

Brolis jau senolis virš 80 metų portretas
Tokie kartais labai godūs. O šiaip tai bjauru, kai taip dėl palikimo draskosi. Kad vaikus negražu skriausti, tai dar sutinku. Reikia jiems kažką palikti. Bet brolis čia prie ko, jei ne koks invalidas. Ar visą gyvenimą dirbi dėl brolio?Draugai yra broliai ir seserys, kuriuos pasirenkame patys. Taigi jiems tikrai normalu kažką palikti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių