B. Navickaitė apie konfliktą su policija: už vožtelėjimą pareigūnui atsiprašymų neužteko

  • Teksto dydis:

Buvusi Seimo nario Petro Gražulio mylimoji Birutė Navickaitė Klaipėdoje lapkritį įsivėlė į konfliktą su policijos pareigūnu. Tąkart moteris teigė, kad pareigūnas sužeidė jai galvą, tačiau vėliau paaiškėjo, jog B. Navickaitė melavo, o iš tiesų nukentėjo pats pareigūnas. 

Lapkritį B. Navickaitė socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas sužalotas moters veidas. „Pasakiau policininkui, kad ryžas. Galva į plyteles“, – įtūžį ant policijos pareigūnų tąkart liejo B. Navickaitė.

Susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grausliene paaiškėjo, kad moteris policiją į savo namus kvietėsi, nes neva nežinojo, kur dingo jos vaikas. „Į nurodytą adresą atvyko policijos pareigūnai kartu su Vaiko teisių specialistais. Moteriai buvo nustatytas 1,5 prom. girtumas. Taip pat paaiškėjo, kad mergaitė yra vaikų darželyje, saugi“, – teigė A. Grauslienė.

Pasak Komunikacijos poskyrio vedėjos, aiškinantis įvykio aplinkybes, B. Navickaitė trenkė policijos pareigūnui į galvos sritį.  

Vos po kelių dienų B. Navickaitė prisipažino rašiusi netiesą. „Aš pamelavau, kad jis trenkė mano galvą guldydamas ant žemės į plyteles. Viešai atsiprašau ir pripažįstu, kad jo, kaip pareigūno, veiksmai buvo teisėti. Atsiprašau pareigūno, kurį  įžeidžiau, pasakydama, kad jis trenkė mano galvą į plyteles. Ačiū artimiesiems, kurie manęs nepasmerkė, ačiū draugams, kurie skambino, sakė „laikykis“ ir verkė kartu su manimi. Dėkoju ir Petrui už barimą ir net moralinį palaikymą, kurio nesitikėjau. Įvyko kaip įvyko, o dabar reikia gyventi toliau. Viskas bus gerai“, – tąkart optimistiškai įrašą baigė Birutė.

O štai sausio 14 dieną moteris socialiniame tinkle atskleidė ir šio incidento atomazgą.

„Na, štai ir pabaiga. Kadangi policininko trisdešimt atsiprašymų netenkino (nesuprantu, kam prieš tai sakyti, kad tenkins, na, bet tiek jau to) ir man už vožtelėjimą nebuvo atleista, baigėme bylą laidavimu. Ačiū draugams, kurie ir juokėsi, ir pergyveno kartu su manimi. Išmokau, kaip lygioje vietoje įmanoma prisidaryti bėdų, teko iš naujo mokytis, kaip užmigti naktimis. Žodžiu, pasimokiau visam gyvenimui. Karantino pasekmės kiekvienam skirtingos. Visiems linkiu kantrybės ir taikos. Būkite kantrūs, nesibarkite ir nepapulkite į policininkų akiratį. Gražios dienos“, – feisbuke rašė B. Navickaitė.

Portalo žurnalistams policijos atstovė A. Griauslienė patvirtino, kad byla dėl minėto incidento baigta laidavimu, tačiau platesnės informacijos suteikti negalėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas portretas
kaip amerikoi, viskas cia gerai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių