Pereiti į pagrindinį turinį

Beyonce sesuo S. Knowles ištekėjo už klipų režisieriaus

2014-11-17 06:58
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Solange Knowles (Solandž Noulz) – dainų kūrėja, nebyliojo kino žvaigždė ir Beyonce (Bejonsė) sesuo – šį savaitgalį ištekėjo už savo sužadėtinio Alano Fergusono (Alano Fergiusono).

Jos atstovas sekmadienį patvirtino, kad 28 metų Solange ir 51 metų Alanas sekmadienį susituokė bažnyčioje Naujajame Orleane, dalyvaujant giminaičiams ir draugams, tarp jų – nuotakos vyresniajai seseriai Beyonce, svainiui Jay Z (Džėjui Zi), dukterėčiai Blue Ivy Carter (Blu Aivi Karter) ir motinai Tinai.

Nuotaka, jaunikis ir visi svarbūs svečiai vilkėjo dramblio kaulo spalvos drabužius.

„Visi, su kuriais dirbau dėl vestuvių, yra draugai, kuriuos myliu, – sakė Solange, kuri vilkėjo „Kenzo“ kūrybos direktoriaus Humberto Leono (Humberto Liono) kurtą suknelę. – Viskas buvo meilės darbas“.

Tai antra santuoka S.Knowles, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už Danielio Smitho (Danielio Smito), jos 10-mečio sūnaus Danielio Julezo (Danielio Chuleso) jaunesniojo tėvo.

S.Knowles vestuvėms pridėjo savo stiliaus – į ceremoniją su sužadėtiniu nusprendė atvažiuoti antikvariniais dviračiais, vilkėdama dramblio kaulo spalvos kombinezoną. Persirengusi ji žengė prie altoriaus skambant Donny Hathaway (Donio Hatavėjaus) „I Love the Lord, He Heard My Cry“ simfoninei instrumentinei versijai.

Anksčiau šiais metais S.Knowles vardas mirgėjo antraštėse dėl nutekinto vaizdo įrašo, kuriame matyti, kaip ji užpuola Jay-Z, šalia stovint Beyonce. Trijulė pareiškime AP nurodė, kad tai buvo apgailėtinas incidentas, bet pabrėžė, kad myli vienas kitą.

S.Knowles rašė muziką buvusiai sesers grupei „Destiny's Child“. Nuotakos tėvas yra buvęs „Xerox“ pardavimo atstovas, o kaip „Music World Entertainment“ įkūrėjas ir prezidentas jis buvo „Destiny's Child“ vadybininkas ir, kurį laiką, dukters Beyonce.

A.Fergusonas režisuoja vaizdo klipus, dirba su Beyonce ir jos vyru Jay-Z, Katy Perry (Keti Peri) ir kitais.

S.Knowles ir A.Fergusonas pirmą kartą drauge viešumoje buvo pastebėti 2008 metais, vienoje meno galerijoje. Jie savo santykių neafišavo, bet pasirodydavo įvairiuose muzikos renginiuose, dalyvavo viename vakarėlyje su Jay-Z ir Beyonce.

Beyonce į vestuves atvyko 15 minučių po to, kai pasirodė nuotaka su jaunikiu, ir prie bažnyčios ant rankų laikė dukrą.

Visi vestuvininkai, tarp jų – Beyonce, seserų motina Tina ir dainininkė Janelle Monae (Džanel Mounei), buvo fotografuojami žurnalui „Vogue“. Niujorko laikraštis „Daily News“ rašė: „Antrosios pagal svarbą vestuvės per Knowlesų šeimos istoriją buvo įkvepianti sėkmė“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų