Britų žvaigždei J. Newmanui – specialus B. Nicholson valgiaraštis

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį (birželio 19 d.) Vilniuje įspūdingą koncertą po atviru dangumi surengs britų muzikos žvaigždė Johnas Newmanas.

Kartu su garsiuoju atlikėju sostinės Kalnų parke vyksiančiame vienos dienos festivalyje „Summer In The City“ taip pat pasirodys visa rinktinė geriausių mūsų šalies atlikėjų: grupės ba., „Beissoul & Einius“, „Daddy Was A Milkman“ ir dainininkė Erica Jennings. Nuo 15 val. festivalyje vyksiančiame didžiausiame šeimų piknike Vilniuje apsilankiusių dalyvių ir muzikos žvaigždžių lauks specialus „Beatos virtuvės“ meniu.

Plačiai paplitęs britų užkandis „Fish&Chips“ taps tikru festivalio „Summer In The City“ simboliu. Specialiai šiam festivaliui Beata Nicholson projekte „Bulvytės ir žuvytės“ sukūrė išskirtinį patiekalą – šviežutėlę žuvį su traškia tešlos plutele ir ypatingo skonio skrudintas belgiškas bulvytes su padažu.

„Specialiai šiam festivaliui paruošėme patogią išsinešti ir valgyti gamtoje porciją, galėsite prisėsti ant pleduko ir dalintis su šeima ar bičiuliais“, - sakė B. Nicholson. „Žinoma, kokia gi vasaros šventė be ledų, jų bus visokiausių skonių: pieninių ir gaivių šerbetų, tinkamų net veganams, mėgstamų mažųjų ir didesnių herojų“.

Kulinarinių knygų autorė ir TV laidų vedėja B.Nicholson neslepia, kad yra neabejinga J. Newmano kūrybai. „Pirmą kartą J. Newmano dainą „Love Me Again“ išgirdau dar tada, kai gyvenome Londone. Ji iki šiol yra viena mėgstamiausių mano dainų“, – prisimena B. Nicholson. „Jis kuria puikią, kokybišką ir smagią muziką. Jeigu ją išgirstu vairuodama automobilį, visada pagarsinu grotuvą“.

B. Nicholson džiaugias, kad Lietuvoje prigyja vienos dienos festivaliai. „Labai džiaugiuosi, kad toks festivalis pagaliau atsirado ir Lietuvoje. Esame su vyru ne kartą dalyvavę tokiuose renginiuose Londone“, – sako B. Nicholson. „Ten taip pat dažnai vykdavo piknikai, o svarbiausia, kad šie vienos dienos festivaliai yra puiki proga pasimatyti ir pabendrauti. Jei dar nesate panašiame buvę, būtinai kviečiu išbandyti, vasara gyvena pievose ir festivaliuose“.

Festivalį „Summer In The City“ kartu su menų fabriku „Loftas“ pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių