COVID-19 užsikrėtė D. Bosas, jos vyras ir dukra: nerimą kelia vienas sutapimas

  • Teksto dydis:

Verslininkė Daina Bosas antradienio rytą socialiniame tinkle „Instagram“ pranešė užsikrėtusi koronavirusu. Tiesa, serga ne tik ji, bet ir jos vyras Antanas Bosas ir dukra Magdalena.

„Žinokit, ką aš jums noriu pasakyti, kad man vakar pavyko testą pasidaryti anksčiau. Visai šeimai pavyko. Tai visgi koronos nėra tol, kol pats su ja nesusiduri. Ne tik aš sergu, bet visa šeima mano serga: ir vaikas, ir vyras. Bet jie – besimptomiai. Mano didelei nuostabai“, – situaciją komentavo žinoma verslininkė.

D. Bosas pasakojo, kad ji jaučiasi prasčiau, linkėjo kitiems saugoti save. „Man prasčiau. Saugokitės. Nemalonu ja sirgti, žinokite. Taip pat, kaip nemalonu sirgti jokia kita peršalimo liga, ar gripu, ar virusu. Būkite sveiki ir saugokitės“, – linkėjo D. Bosas.

Moteris sakė, kad jai nerimą kelia keistas sutapimas. „Bet apie ką negaliu nustoti galvoti – mano vyras skiepijosi nuo gripo – dabar, kai prieš mėnesį buvo ta keturvalentė vakcina. Mes su juo turėjome ginčą, nes aš atsisakiau skiepytis. Aš nesiskiepijau, o jis pasiskiepijo. Nežinau, gal tai nesurišta, bet negaliu nustoti apie tai galvoti. Kaip jis, būdamas 65-erių metų yra besimptomis dabar, o aš su simptomais. Gal tai sutapimas, bet aš negaliu apie tai galvoti. Taip kad aš savo asmenine patirtimi turbūt visgi sekantį kartą skiepysiuosi nuo gripo“, – apie nerimą keliančius sutapimus kalbėjo D. Bosas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

paprasta

paprasta portretas
Taigi Neringa Venckienė užkrėtė Bosų šeimyną! :) Ne?

Anonimas

Anonimas portretas
reikia mažiau lakstyt.

Klaipėda

Klaipėda portretas
Pasiskelbė visuose portaluose,kad serga virusu,lyg Bosai būtų kažkuo svarbūs ir źinomi visoj Lietuvoj.Kodėl šių asmenų gyvenimas turi rūpėti žmonėms?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių