Pereiti į pagrindinį turinį

D. Craigas išrinktas patraukliausia žvaigžde

2015-12-23 13:30
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Aktorius Danielis Craigas (Danielis Kreigas) ir popmuzikos žvaigždė Cheryl Fernandez-Versini (Šeril Fernandes Versini), geriau žinoma kaip Cheryl Cole (Šeril Koul), pirmauja patraukliausių britų garsenybių sąraše.

Džeimsą Bondą įkūnijęs aktorius D.Craigas ir buvusi grupės „Girls Aloud“ narė gerokai aplenkė savo varžovus pasimatymų svetainės Elitesingles.co.uk surengtoje apklausoje.

Paaiškėjo, kad D.Craigo draugijos siektų daugiau internautų nei jo kolegų Colino Firtho (Kolino Ferto) ir Gerardo Butlerio (Džerardo Batlerio), kurie atitinkamai užėmė antrą ir trečią vietas.

Ketvirtoje vietoje atsidūrė filmo „Liuteris“ (Luther) žvaigždė Idris Elba, o penktoje – buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas).

Atlikėja Cheryl užėmė pirmą vietą labiausiai patrauklių moterų sąraše, aplenkusi antroje vietoje likusią dainininkę Ritą Orą ir televizijos laidų vedėją Holly Willoughby (Holi Vilobi), kuri liko trečia. Geidžiamiausių penketuką užbaigia knygų apie kulinariją autorė Nigella Lawson (Naidžela Louson) ir žinių vedėja Fiona Bruce (Fiona Brius).

„Nenuostabu, kad Danielis Craigas ir Cheryl užėmė pirmąsias vietas, juk jis yra gerai išauklėtas ir seksualus Džeimsas Bondas, o ji – žavinga topuose pirmaujanti popmuzikos žvaigždė, televizijos naktinės šeštadienio laidos karalienė. Tačiau dešimtuke yra pora vardų, kurie gali kiek nustebinti!“, – sakė svetainės „Elitesingles“ atstovė Esther Moriarty (Ester Moriarti).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų