Pereiti į pagrindinį turinį

D. Lovato įvardijo, kokio dainininko pageidautų per savo vestuves

2015-08-19 13:55
BNS inf.
Demi Lovato Demi Lovato

Garsenybių vestuvėse pastaruoju metu neretai sutinkamas atlikėjas Edas Sheeranas (Edas Širanas) į savo darbotvarkę turės įtraukti dar vieną šventę – Demi Lovato norėtų, kad jis dainuotų per jos vestuves.

Hito „Thinking Out Loud“ atlikėjas pastarosiomis savaitėmis dažnai buvo kviečiamas padainuoti romantiškomis progomis – praėjusį mėnesį jis dainavo serenadą grupės „Little Mix“ žvaigždei Jesy Nelson (Džesi Nelson), kai jai piršosi „Rixton“ dainininkas Jake'as Roche'as (Džeikas Rošas), taip pat suvaidino Kupidoną, kai „Kodaline“ bosistas Jasonas Bolandas (Džeisonas Boulandas) pasipiršo savo draugei per koncertą Krouk parke Dubline, Airijoje.

Praėjusį pirmadienį jis dalyvavo savo bičiulio Ronano Keatingo (Ronano Kitingo) vestuvėse Škotijoje ir atliko populiariausių savo dainų popuri, kurį paskyrė jaunikiui ir jaunajai, australų modeliui Storm Uechtritz (Storm Ichtric).

Dabar ir D.Lovato išreiškė norą užsisakyti E.Sheeraną savo šventei.

Su aktoriumi Wilmeru Valderrrama (Vilmeru Valderama) susitikinėjanti dainos „Heart Attack“ atlikėja apie tai prasitarė televizijai BBC.

„Aš jau sakiau Christinai Perri (Kristinai Peri), kad ji gros per mano vestuves, taigi, ko gero – ji, ir tikrai norėčiau Edo Sheerano...; šį sąrašą galima pildyti ir pildyti“, – sakė ji.

Dabar D.Lovato tik beliko sulaukti, kada jos mylimasis jai pasipirš.

„Esu truputį senamadiška, jei apie tai kalbame. Žinote, leisiu jam nuspręsti pirmam, gyvenime man tenka priimti daug sprendimų, todėl kartais gera perduoti vairą į kito rankas“, – sakė ji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų