Pereiti į pagrindinį turinį

E. Johnas prisimena savo šokius ir pasimatymus su karališkosios šeimos atstovais

2013-10-31 15:29
BNS inf.
Reuters nuotr.

Seras Eltonas Johnas (Eltonas Džonas) prabilo apie savo artimus ryšius su britų karališkąja šeima, prisimindamas, kad yra šokęs su karaliene Elizabeth II (Elzbieta II) ir princese Ann (En), o kartą net turėjęs pasimatymą su princese Margaret (Margaret).

Dainos „The Rocket Man“ atlikėjas jau seniai yra mėgstamas karališkuosiuose rūmuose ir yra dalyvavęs daugelyje juose rengiamų švenčių, taip pat ir Deimantinio karalienės valdymo jubiliejaus koncerte praėjusiais metais.

Britų televizijos žvaigždės Grahamo Nortono (Greihamo Nortono) laidoje E.Johnas kalbėjo apie savo ryšius su karališkaisiais rūmais ir prisiminė, kaip kartą karalienė įsiterpė į jo šokį su karališkosios didenybės dukterimi per princo Andrew 21-ojo gimtadienio šventę 1981 metais.

„Mes su princese Margaret susidraugavome. Kartą pakviečiau ją į kiną „Odeon“ Kensingtone. Mes gerai praleidome laiką, tada pavakarieniavome ir aš ją parvežiau namo. Žinoma, kad nieko daugiau nebuvo!“ – sakė jis.

„Kartą šokau su princese Anne per princo Andrew 21-ąjį gimtadienį, kai priėjusi karalienė paklausė: Ar galiu prisidėti?! Mes šokome pagal Billo Hayley dainą „Rock Around the Clock“. Tai buvo viena nerealiausių akimirkų mano gyvenime. Kai esi gimęs Pineryje (netoli Londono) savivaldybei priklausančiame name, tavo šansai pašokti su karaliene Vindzoro pilyje yra gana menki“, – sakė jis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų