Pereiti į pagrindinį turinį

E. Kučinskas prisiminė pirmojo karto sunkumus

2014-12-16 14:42
DMN inf.
S. Žiūros nuotr.

Šie metai – tikras skyrybų lietus. Su antruoju vyru išsiskyrė Natalija Bunkė. Triukšmingai su Burbiene išsiskyrė buvęs Seimo narys Andrius Burba. Santykius nutraukė Mundis su žmona Violeta. Ant skyrybų slenksčio atsidūrė dainininkių Ingridos Martinkėnaitės ir Vitos Jakutienės šeimos. Kodėl skiriasi žinomos poros? Šį klausimą „KK2" laidoje nagrinės skyrybų specialistė, du kartus išsiskyrusi grupės „Kitokios“ dainininkė Renata Klimaitytė.

Pasak atlikėjos, poros dažniausiai skiriasi, nes mano, kad jei šeimą sekasi žaisti lovoje, tai būtinai žaidimus reikia perkelti į gyvenimą. Jei kartą smagiai pagulėjot, tai dar ne šeima!

Renata pirmą karta ištekėjo būdama dvidešimt vienerių. Labai norėjo gyventi su mylimu vaikinu. O gyventi kartu galėjo tik susituokusi. Jauna šeima neištempė nė metų. Išsiskyrė po vienuolikos mėnesių. Nesutapo charakteriai.

Renata tik dabar suprato, kada reikia tekėti. Tik tada, kai neerzina po lova riogsančios vyro kojinės, kai vyras, ryte šalia savęs pamatęs kūtvėlą, jai nusišypso, o pastaroji gali nesidrovėdama... pirstelt į lubas. Renatą šio mokslo išmokė močiutė, kuri sakė: „Vaikeli, ženykis su vyru tik tada, kai galėsi drąsiai prie jo nusiperst!“.

Renatą puikiai supranta Edmundas Kučinskas. Jaunystėje Edmundas irgi labai norėjo mergų ir planavo jas visas vesti. Nes niekaip negalėjo su savo drauge padaryti... na, patys suprantat ko, nes nebuvo kur!

„Kai buvau 16-17 metų, tuo metu nelabai kas turėjo mašiną, apie kažkokius butus ar plotus irgi kalbos nebūdavo. Tu draugauji su mergina – mėnesį, du, pusę metų, o, atleiskit už tiesmukiškumą, kur padaryti tą romantinį patį pirmąjį suėjimą, pilnavertišką suėjimą, žinokit, būdavo didžiulė problema. Kur parsivest merginą?“ – antradienio vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2" atviraus žinomas dainininkas E. Kučinskas. Todėl jis pirmą kartą su moterimi pasigirgždino jau ganėtinai paaugęs – septyniolikos metų!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų