Pasaulinio garso atlikėjo E. Sheerano muzika išgąsdino kates

Ateinančią vasarą Kaune  koncertuosiantis atlikėjas pabandė atkartoti prieš 10 metų darytą  eksperimentą. Rezultatas buvo toks pat. 

32 metų britų dainininkas Edas Sheeranas prajuokino Tokijuje esančios kačių kavinės „Mocha Lounge“ lankytojus, kai pabandė groti ir dainuoti katėms. Išgirdę gitarą gyvūnai išsilakstė. Muzikantas savo instagramo paskyroje patalpino vaizdo įrašą apie tai. 

„Bandžiau pritraukti į savo pusę tuos pačius kačiukus, kurie nuo manęs pabėgo 2014 m., rezultatas tas pats“, - skelbia užrašas prie vaizdo įrašo

Vaizdo įraše gyvūnai ruošėsi ėsti iš savo dubenėlių. Edas atsisėdo priešais juos su gitara ir sako: „Kas nori išgirsti dainą?“

Vos tik pasaulinio garso žvaigždė perbraukė per gitaros stygas ketindamas joms padainuoti hitą „Thinking Out Loud“, katės spruko į šalis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

E. Sheerano aplankytoje kačių kavinėje lankytojai užsuka išgerti kavos ar pabendrauti, tuo metu, kai šalia vaikštinėja arba snaudžia murklės .

Muzikantas šiuo metu Japonijoje lankosi dalyvaudamas dvejus metus trunkančiame pasauliniame ture „Maths“. Jis surengė du koncertus Osakoje, o savaitės pabaigoje vyks į Tokiją, kur surengs dar vieną pasirodymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių