Pereiti į pagrindinį turinį

E.Iglesias primins savo hitus

2009-04-25 09:00
Planai: spėjama, kad E.Iglesias į Lietuvą ir šįkart atvyks be savomylimosios A.Kurnikovos.
Planai: spėjama, kad E.Iglesias į Lietuvą ir šįkart atvyks be savomylimosios A.Kurnikovos. / Organizatorių archyvo nuotr.

Per pusantrų metų jau antrąkart į Lietuvą atvykstantis Enrique Iglesias iš anksto gerinasi publikai "reveransais". Pirmiausia – skelbdamas, kaip labai jam norisi geriau pažinti Vilnių.

Pirmą pažintį su savo gerbėjais Lietuvoje saldžiabalsis ispanas pradėjo ne itin kultūringai – kelias valandas pavėlavo pradėti koncertą. O jau kitą dieną išskrido į kitą koncertą. Šįkart E.Iglesias suplanavo Vilniuje praleisti dvi dienas, siekdamas geriau jį pažinti. Koncerto rengėjai skelbia tik tai, kad atlikėjas norėtų apsilankyti kuriame nors naktiniame klube.

Ar šįkart šalia jo pamatysime ilgametę draugę – buvusią tenisininkę Aną Kurnikovą, nėra tikri nė organizatoriai. "Pirmą kartą A.Kurnikova kartu nevyko, nors prašymo padaryti vizą buvome sulaukę. Šį kartą, atrodo, E.Iglesias keliauja vienas, bet 100 proc. tuo tikras nesu – įsitikinsime tik šeštadienį, kai atlikėjas atvyks į Vilnių", – sakė koncertą organizuojančios bendrovės "SEVEN Live" komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis.

Lietuvos sostinę E.Iglesias pasieks skrisdamas privačiu lėktuvu iš Minsko, Baltarusijos, kur vakar vyko jo koncertas. Su lotynų muzikos žvaigžde atvyks devynių muzikantų grupė ir trys pritariantys dainininkai (neskaičiuojant gausios techninės komandos). Koncertą pradės olandų kilmės atlikėja Esmée Denters, kuri yra viena pirmųjų vaizdo portale "YouTube" sužibėjusių žvaigždžių.

E.Iglesias šįkart atvyksta pristatyti populiariausių savo dainų iš neseniai išleisto albumo "Greatest Hits". Pirmas atlikėjo karjeroje geriausių dainų rinkinys sudarytas iš 17 hitų, dėl kurių jis tapo pasauline žvaigžde: "Hero", "Bailamos", "The Rhythm Divine", "Be With You" ir daugelio kitų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų