Pereiti į pagrindinį turinį

F.Kirkorovas Kaune koncertuos tapęs tėvu

2012-03-09 11:00
F.Kirkorovas Kaune koncertuos tapęs tėvu
F.Kirkorovas Kaune koncertuos tapęs tėvu / Redo Vilimo (BFL) nuotr.

Iš Bulgarijos kilusiam Rusijos artistui Filipui Kirkorovui abejingų nėra. Vieni pliekia jį dėl nesibaigiančios savireklamos, kiti jį dievina ir niūniuoja lengvai įsimenamas dainas – „Dniom i nočju“ („Dieną ir naktį“), „Karnaval“ („Karnavalas“), „Diva“, („Deivė“) ir daugybę kitų.

Skandalų sūkuryje

Pastaruoju metu Rusijos estrados karalius nuskambėjo ne dėl melodingų dainų, o dėl ekstravagantiškų išpuolių prieš žurnalistę spaudos konferencijoje. Be to, jis sumušė režisieriaus padėjėją.

Dabar F.Kirkorovo vardas dažniausiai linksnuojamas dėl dukters Allos Viktorijos, gimusios Majamyje. Pastaroji istorija nebūtų tapusi skandalu, jei ne būdas, kuriuo garsusis atlikėjas nusprendė susilaukti atžalos.

Paslaptingas princesės gimimas

Dukrelę, kuriai šiuo metu yra beveik keturi mėnesiai, pagimdė surogatinė motina.

Gimdyvės tapatybė išlaikyta paslaptyje, nors Kirkorovas ir užsiminė, kad, jei norės, Alla Viktorija galės matytis su biologine mama ir jų ryšys nenutrūks.

F.Kirkorovas atskleidė viso labo tiek, kad surogatinė motina gyvena Amerikoje ir su ja jis bendravo per visus nėštumo mėnesius.

Tiesa, žiniasklaida paleido gandą, kad surogatine motina tapo buvusi Ukrainos grožio konkurso laimėtoja. Tai sukėlė sensaciją Ukrainoje, o gerai F.Kirkorovą pažįstantis šou pasaulio žmogus Aleksejus Divjevas gandus tik sustiprino.

„Taip. Tai ne viešieji ryšiai. Ji buvusi ukrainietė. Šiuo metu gyvena Amerikoje“, – užtikrintai kalbėjo Ukrainoje garsus televizijos laidų vedėjas.

Tikisi dar kartą pamilti

F.Kirkorovas apsigaubė romantikos skraiste. Jis prisipažino turįs vilties dar kartą pamilti – kaip jis pats teigia, pamilti moterį, kuri taptų ne tik puikia žmona, bet ir idealia mama Vikočkai.

Vikočka Allą Viktoriją vadina senelis, garsus Sovietų Sąjungos atlikėjas ir nusipelnęs Rusijos artistas Bedrosas Kirkorovas.

Pats tėtis Filipas savo dukrą švelniai vadina princese ir tiki, kad gyvenime ji turės viską, kas geriausia. Juk ji – Rusijos estrados karaliaus pirmagimė.

Žinią paleido N.Baskovas

Apie laukiamą dukterį ir surogatinę motiną pirmasis žiniasklaidai išdavė geras jaunojo tėčio draugas, auksinis Rusijos balsas Nikolajus Baskovas.

44-erių F.Kirkorovas visus gandus ir spėliones patvirtino per Rusijos muzikinių apdovanojimų „Auksinis gramofonas“ ceremoniją. Iškart, vos tik pats sužinojo, kad jo dukra išvydo pasaulį.

Atlikėjas nesulaikė ašarų ir emocijų, o jo žodžius palydėjo sveikinimų ir plojimų jūra.

Dvigubo vardo mįslė

Kiek vėliau F.Kirkorovas suvokė, kad visos svarbiausios jo gyvenimo datos sutampa su šventėmis: mama mirė gimtadienio išvakarėse, su Alla Borisovna Pugačiova jis susituokė senųjų Naujųjų metų dieną, o per iškilmingus muzikos apdovanojimus „Auksinis gramofonas“ gimė jo dukra.

 

Andrejus Malachovas pirmasis sužinojo ir savo laidoje paskelbė F.Kirkorovo dukters vardą – Alla Viktorija. Tai – buvusios Filipo žmonos Alos Pugačiovos ir jo mamos, kuri mirė sūnui dal būnant labai jaunam, vardų junginys.

„Mano gyvenimas pasidalijo į dvi dalis: į gyvenimą su mama ir gyvenimą po jos mirties su Ala. Šios dvi moterys tapo svarbiausios mano gyvenime. Ir abiejų jų dabar nėra su manimi. Todėl šiame gimimo stebukle, šioje mergaitėje, atsiųstoje Dievo, aš matau svajonės išsipildymą – šalia manęs ir mama, ir mylima žmona. Esu tikras, kad antro tokio vardo neturės niekas. Aš jai duosiu viską, ko nedaviau dviem savo mylimoms moterims“, – savo pasirinkimą aiškino garsusis tėvelis.

Parengė naują programą


Kovą F.Kirkorovas planuoja surengti koncertus keturiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Žiūrovams žadama visiškai nauja programa „Šou Nr.1“.

Rusijoje skandalingasis atlikėjas yra laimėjęs visus įmanomus muzikinius prizus ir net penkiskart tapo geriausiu šalies atlikėju „World Music Awards“.

Už visus šiuos laimėjimus ir Rusijos garsinimą pasaulyje šalies prezidentas Vladimiras Putinas suteikė F.Kirkorovui nusipelniusio Rusijos artisto vardą.

KAS: F.Kirkorovo koncertas „Šou Nr. 1“.

KUR: „Žalgirio“ arenoje, Kaune.

KADA: kovo 14 d.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų