„Greitieji pasimatymai“ - ieškantiems antrosios pusės

Išbandyta viskas: naktiniai klubai, visuomeninis transportas ir biblioteka. Deja, antrosios pusės paieškos – bevaisės. Naujiena Kaune – "Greitieji pasimatymai" tiems, kurie prarado viltį arba neturi laiko.

Vyrai ieško jaunesnių

Likus pusvalandžiui iki "Speed dating'o" ("Greitojo pasimatymo) starto, erdvioje kavinės-klubo "Migdolas" salėje skaičiais nuo 1 iki 9 sunumeruoti staliukai – vis dar tušti. 19.30 val. prie kiekvieno jų įsitaisys po dailiosios lyties atstovę.

Kiek atokiau – stalas, skirtas vyrams. Čia jaučiama lengva įtampa – konkurentai akimis vertina vienas kitą ir vylingai žiūri į duris, pro kurias netrukus turi įplaukti jos – potencialios draugės, meilužės, žmonos ir mamos.

"Vyrai punktualesni", – žvilgčiodama į laikrodį moterų pasigedo "XXI a. renginių" direktorė Auksė Baltauskienė. Sulig šiais žodžiais į pasimatymų aikštelę nedrąsiai įžengė pirmosios dalyvės. Taisydamasi kirpčiukus prie devintuoju numeriu pažymėto staliuko įsitaisė simpatiška šviesiaplaukė. Balintos kavos puodelį užsisakė šatenė įmantriais akiniais ir maždaug 34-erių vasariniais aukštakulniais ir teatrine rankine pasipuošusi moteris.

"Šiandien amžiaus grupė – nuo 25 iki 35 metų", – žvilgtelėjusi į šūsnis anketų informavo A.Baltauskienė. Vyrų veidai bylojo, kad ne visi jų paisė nustatyto amžiaus cenzo.

"Taip jau yra, kad vyresni vyrai taikosi į jaunesnes moteris", – šyptelėjo "Greitųjų pasimatymų" Kaune iniciatorė.

Laikrodžio rodyklėms artėjant prie oficialios pasimatymų pradžios, trys staliukai vis dar stovėjo tušti. Kaip paaiškėjo po kelių minučių, viena vakaro dalyvių pamiršo apie renginį, likusios dvi – neatsiliepė į skambučius.

"Ką daryti? Vaikinai devyni, o merginų tik šešios, – netikėtai A.Baltauskienės akys nušvito. – Dar viena dalyvė būsite jūs."

Slėpdama nuo jaudulio prakaituojančias rankas, užėmiau antruoju numeriu pažymėtą staliuką.

Iš Vilniaus – į Kauną

"Bendrauti su kiekvienu dalyviu jums skirta po keturias minutes. Kaskart, išgirdę varpelį, vyrai turi sėsti prie naujo stalo", – taisykles aiškino A.Baltauskienė.

Prieš tai kiekvienam dalyviui buvo išdalytos anketos, kuriose po pokalbio su priešingos lyties atstovu varnele būtina pažymėti, ar su šiuo žmogumi norėtum susitikti dar kartą, ar ne. "Per 24 val. susumuosime rezultatus. Dalyviai, kurių simpatijos sutaps, gaus vienas kito kontaktinius duomenis ir galės pratęsti pažintį", – kalbą baigė organizatorė.

Po sutartinio ženklo vienišiai skubėjo prie paskirtųjų damų. "Labas, kuo tu vardu ir kokie vėjai čia atpūtė?" – pokalbį pradėjo pirmasis potencialus jaunikis. Paklaustas to paties, Robertu prisistatęs vyriškis buvo atviras – bilietą į "Greitąjį pasimatymą" jam dovanojo geriausias draugas.

"Matyt, prarado viltį mane "iškišti" kitu būdu", – humoro nestokojo informatikas.

Antrasis kandidatas į Kauną atvyko net iš Vilniaus. Sėkmės atveju į laikinąją sostinę žadėjo atvykti bent kartą per savaitę.

Trečiasis gyrė už laisvą bendravimą ir be paliovos stebėjosi, kodėl likusios merginos tokios susikausčiusios. "Aš renginių organizatorius, gal todėl man nesunku rasti bendrą kalbą", – šypsojosi raudonskruostis, raudonmarškinis Kęstutis.

"Labas, aš Laisvūnas", – rankose nervingai gniauždamas servetėlę iš padilbų žvilgtelėjo ketvirtasis kandidatas. Papasakojęs savo vardo kilmę, po akimirkos draudėju dirbantis drovuolis jau pasakojo apie savo koleges.

Netrukus prie stalelio sėdo amžinas studentas, kuris laimę žadėjo bandyti jaunesnių vienišių grupėje, vaikinas iš telekomunikacijų bendrovės, kostiumu vilkintis dabita ir nuolat besišypsantis jogas. Paskutinysis kandidatas – Jonas. Vyriškis įkopęs į penktąją dešimtį.

"Jūsų vardas kaip ir mano tėčio", – šyptelėjau žvilgtelėjusi į blizgančią vyro plikę. "Turbūt ir atrodau kaip jūsų tėtis", – supratęs, kad nepavyko paslėpti amžiaus skirtumo, raustelėjo devintasis kandidatas.

Griebiasi savo taktikos

Po 36 min. bendravimo finalinis skambutis skelbė "Greitojo pasimatymo" pabaigą. Mano lape varnelė puikavosi prie keturių vakaro vienišių vardų. Tiesa, šalia jų buvo pastabos: "Patiko tik kalbėti."

"Kaip jau minėjau – rezultatai rytoj", – su dalyviais atsisveikino A.Baltauskienė.

Kitą dieną sužinojau, kad su manimi susitikti pageidavo net septyni vaikinai iš devynių. Tarpusavio simpatijos sutapo su trim. "Matyt, dar esu šio to verta", – skaičiai paglostė moterišką savimeilę. Išgirdus pasimatymų iniciatorės žodžius, akimirką trukęs džiaugsmas kaipmat dingo.

"Vaikinai retsykiais griebiasi taktikos – dėl sutapimo galimybės pliusais žymi kuo daugiau merginų, – klastą išdavė A.Baltauskienė. Moterys esą būna atsargesnės – po visų pasimatymų savo lape pažymi vieną arba du vyriškius, su kuriais norėtų susitikti antrą kartą.


Bandymai – ir dėl azarto

Šiuo metu "Greituosiuose pasimatymuose" antrųjų pusių ieškantys vienišiai gali pretenduoti net į kelias amžiaus grupes: 18–25 m., 21–27 m., 25–35 m., 33–40 m., 37–49 m , 50 m. ir vyresni, 21 m. ir vyresni.

A.Baltauskienės teigimu, dalyvių aktyvumą lemia jų amžius. Grupėse iki 35 m. itin noriai registruojasi vyrai, sulaukusios tokio pat amžiaus antrųjų pusių ima aktyviau ieškoti moterys. Pastarosioms nenusileidžia penkiasdešimtmetės ir dar vyresnės.

"Šio amžiaus moterys labai prisižiūri. Ateina išsipusčiusios, kvepiančios, norinčios bendrauti", – komplimentų damoms negailėjo A.Baltauskienė. Tokio amžiaus vyriškiai, pasak jos, žvalgosi į dukras tinkančias merginas.

Pasirodo, "Greitieji pasimatymai" atlieka ne tik piršlių vaidmenį, bet ir įžiebia aistros gęstantiems porų jausmams. "Prisimenu vieną porelę, kuri konkuravo, kuris iš jų surinks daugiau simpatijų. Smagu buvo stebėti jų reakciją", – juokėsi organizatorė.

KAS: "Greitieji pasimatymai"

KUR: kavinėje-klube "Migdolas" (Savanorių pr. 170), naktiniame klube "Nautilus" (Savanorių pr. 124)

KADA: trečiadieniais, ketvirtadieniais ir sekmadieniais nuo 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algis

algis portretas
nuojauta kuzda, kad rimtos moterys tokiuose pasirodymuose nedalyvauja. apie vyrus net nera ka kalbet - vien is straipsnyje apibudintu veikeju matosi, kad renkasi kompleksuoti arba savimylos. o kita vertus - jei tik kam pasiseks susirasti antraja puse - bus lb smagu!

neprofesionalu

neprofesionalu portretas
"...draudėju dirbantis drovuolis..." Kaip galima dirbti draudėju? Draudėjas yra tas, kuris kreipiasi į draudiką.

paprastai

paprastai portretas
tokios pažintys baigiasi visomis prasmėmis tragiškai . Nesuprantu tokių patiklių moterų, kurios dažniausiai po tokių pažinčių graudžiai verkia.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių