Pereiti į pagrindinį turinį

Horoskopai: ką žada žvaigždės?

2010-02-06 13:05
Horoskopai: ką žada žvaigždės?
Horoskopai: ką žada žvaigždės? / Gedimino Savickio (BFL) nuotr.

Kokia Jums bus ateinanti savaitė? Kaip seksis darbuose ir asmeniniame gyvenime?Tikintiems zodiako ženklais pateikiame Sidonijos astrologinę prognozę vasario 6-12 dienoms.

AVINAS

Savaitgalis bus puikus, jei netrūksta pinigų ir galite paišlaidauti. Kitu atveju suksite galvą dėl mokesčių, lengvatų, kreditų. Nustebinti gali atsiradęs naujas įdomus pašnekovas arba netikėtai apsilankęs giminaitis, užmirštas draugas, buvęs partneris. Kita savaitė bus informatyvi, turininga. Galbūt paaiškės jūsų tolesnė perspektyva arba apie tai įtemptai galvosite, analizuosite visus "už" ir "prieš". Jei kyla juridinių klausimų, neatidėliodami kreipkitės į įstatymų žinovus. Galite gauti meilės laišką, patirti vilionių. Iki pat periodo galo darbų našta bus nelengva, bet pradės labiau aiškėti įdirbio, reformų nauda. Pasitikėkite savo jėgomis, žiniomis, jei jūsų laukia dalykinis pokalbis, egzaminas.

Meilei tiks pirmadienis, aistras kels penktadienis. Nerutininiam darbui, vadovauti geras pirmadienis, antradienis, trečiadienis, komandiniam – penktadienis.

JAUTIS

Savaitgalį tikėtini neblogi pasiūlymai, kurie gali atnešti ir daugiau meilės, ir didesnį stabilumo pojūtį. Tačiau viskas priklausys nuo jūsų mokėjimo derinti interesus, bendrauti. Galite sublizgėti diskusijose. Panašu, kad kils pagunda išlaidauti. Patartina iškrovos dieta. Kitą savaitę turbūt tvarkysite finansinius reikalus. Tikėtinas susirūpinimas dėl draudimo, muitų, skolų. Jei pasistengsite, viską išspręsite. Tačiau širdį gali žeisti nerealizuotos meilės viltys. Gali būti, kad teks vykti į komandiruotę, konferenciją, vizituoti įtakingą asmenį, rengti publikaciją ar mokslinį darbą. Saugokitės traumų, ūmių uždegimų.

Meilės pasimatymui tinka šeštadienis, pirmadienis, antradienis, ketvirtadienis. Finansinei veiklai – pirmadienis, visokiai – antradienis, ketvirtadienis.

DVYNIAI

Tikėtina, kad savaitgalį mėginsite keisti įvaizdį, bandysite naują dietą. Gana svarbūs bus reikalai, susiję su technika, verslu, ūkiu, nuoma. Neatidėliokite problemų sprendimo, peržiūrėkite dokumentus ir susitvarkykite aplinką. Atkreipkite dėmesį į vaikų poreikius. Kitą savaitę pajusite didesnį intelektinį ir energinį pakilimą, bet neperlenkite lazdos, nes jūsų sveikata gana gležna. Galimi keblumai, jei nemokate kontroliuoti finansinių išteklių, tvarkyti dokumentų. Tačiau labiau nei bet kas jums rūpės meilė ir seksas. Ieškosite nuotykių arba dėl ankstesnės aistros kankins išgyvenimai. Didelė avarijų grėsmė, tad būkite itin atsargūs.

Meilei palankus pirmadienis, iš dalies penktadienis. Tinkamas darbui, produktyvus šeštadienis. Juridinei veiklai geras pirmadienis, finansinei – ketvirtadienis.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite kūrybingi, romantiškai nusiteikę. Patinkantį žmogų galite išprovokuoti paskirti jums pasimatymą, išlieti jausmus. Itin domins žaidimai, sportas. Gerų rezultatų galite tikėtis srityse, susijusiose su šou verslu, kūryba, vaikų ugdymu. Nuobodžiauti neleis bendravimo ištroškę giminaičiai arba draugai, gerbėjai. Kitą savaitę pasižymėsite darbštumu, reiklumu. Turbūt iš pagrindų tvarkysite darbo aplinką, darysite pakeitimus versle, namuose. Galite gauti dalykinį pasiūlymą. Jei vikriai suksitės, pavyks įveikti biurokratinius slenksčius ir gauti norimą informaciją, leidimą, susitvarkyti dokumentus. Venkite konfliktuoti su artimaisiais.

Meilės romantika džiugins šeštadienį, galbūt ir antradienį, ketvirtadienį. Kūrybinei veiklai puikus šeštadienis, bet kokiai – pirmadienis, antradienio rytas.

LIŪTAS

Periodo pradžia bus buitiška, šeimyniška. Derėtų apsitvarkyti namus, daugiau dėmesio skirti grožio ir sveikatos profilaktikai. Viešumas, interviu teikimas nepatartini, nes galite likti nesuprasti. Labiau rūpinkitės vaikais. Kitą savaitę pasižymėsite kūrybingumu, geru humoru. Mintys suksis apie meilės romantiką, nuotykius. Galbūt būsite pakviesti į šaunų renginį, pasimatymą. Aplinkiniai geranoriškai palaikys jūsų užmojus. Gali susidaryti palankios aplinkybės įsidarbinti arba išspręsti turtinį, remonto reikalą. Ne tokia gera situacija dėl sveikatos. Saugokitės traumų, peršalimo, infekcijų.

Meilei iš dalies tiks sekmadienis, puikus bus pirmadienis. Kūrybinė veikla turėtų sektis savaitgalį ir pirmadienį, kitokiai tiks antradienis, ketvirtadienis.

MERGELĖ

Periodo pradžia palanki trumpoms išvykoms, komercijai, viešnagėms. Pravartu ieškoti reikiamos informacijos. Tikėtina, kad išsiaiškinsite santykius su artimu žmogumi. Neatidėliokite to, kas gali padaryti jus laimingesnius. Kitos savaitės pradžioje prioritetą teikite šeimai. Panašu, kad jums pavyks kažkuo įtikinti šeimos narį arba pastarajam jus. Galbūt kažkuo praturtinsite namų interjerą. Į periodo pabaigą galite patirti gundymų meile arba pinigais. Pasisaugokite, kad neįsiveltumėte į pavojingą avantiūrą. Didesnis bus ir sveikatos sutrikdymo bei avarijų pavojus. Labiau prižiūrėkite, kontroliuokite vaikus.

Meilei neblogas šeštadienis, antradienis, puikus ketvirtadienis. Nuo antradienio seksis kūrybinė veikla.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį neatsispirsite pagundai pasibastyti po prekybos centrus, paganyti akis. Galite nusipirkti planuotą daiktą, kurį ilgai naudosite. Arba noriai imsitės rankdarbių, amatininkausite, rengsitės mugei, parodai, kieno nors gimtadieniui. Įmanomas saldus meilės nuotykis. Kitą savaitę teks vikriai suktis, jeigu nespėjate atlikti skubių darbų, išpildyti duotų pažadų. Tikėtini komplimentai, meilės pažadai. Tačiau galite pasielgti ne visai taip, kaip planavote, arba jums tiesiog nepavyks nuslėpti tikrųjų savo jausmų, ketinimų. Labiau orientuokitės į šeimą, rūpinkitės savo atžalomis.

Meilei neblogas sekmadienis, labai tiks pirmadienis ir penktadienis. Verslui palankus šeštadienis, kūrybiniam darbui – penktadienis.

SKORPIONAS

Periodo pradžioje būsite nusiteikę pramogai, renginiui, pasimatymui. Gali būti, kad leisitės į trumpą kelionę, naudositės galimybe ką nors pelningai parduoti, išnuomoti. Arba pirksite dovaną, svečiuositės. Bus smagu pavakaroti širdžiai artimų žmonių ratelyje. Kitą savaitę pavyks nemažai ką išsiaiškinti, jei rimtai domėsitės kreditų teikimo tvarka, išperkamąja nuoma, verslais. Ir kitiems galite būti naudingi dėl sugebėjimo tarpininkauti bei sumaniai tvarkyti reikalus. Numatomas lauktas susitikimas, pranešimas, telefono skambutis. Tik nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi. Saugokitės traumų, avarijų.

Meilė džiugins šeštadienį, ketvirtadienį. Verslui neblogas savaitgalis ir pirmadienis, protiniam darbui – antradienis, ketvirtadienis.

ŠAULYS

Periodo pradžioje pasižymėsite jautrumu ir intuicija. Galimos pajamos arba išlaidos, susijusios su medicina, farmacija, menu, svaigalais, nelegalia veikla. Širdį glostys menas, muzika. Tikėtinas romantiškas netikėtumas, dėl kurio pasielgsite kažkaip neįprastai. Kitą savaitę būsite imlūs informacijai, tad seksis mokytis, rinkti duomenis. Gali nudžiuginti pavykęs komercinis susitarimas. Jei aktualu, pravartu pasidomėti patalpų įsigijimu, nuoma, apdaila. Šie klausimai greitai spręsis padedant artimiesiems. Galite susigundyti nepigiu pirkiniu. Į periodo pabaigą stipriai padidės avarijų pavojus. Atsargiai kelyje.

Slaptas pasimatymas turbūt nenuvils savaitgalį. Meilei puikus pirmadienis. Verslui tinka pirmadienis, antradienis, ketvirtadienis.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galite gauti puikų pasiūlymą, sužinoti įdomią paslaptį. Jei norėsite, įsitrauksite į naują laisvalaikio veiklą. Tik venkite abejotinų avantiūrų. Bus išties sunku atsispirti pagundai smaguriauti, vartoti svaigalus. Kitą savaitę judėsite tarsi iš inercijos. Kai kurie planai gali pakrikti dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių. Tačiau didesnė tikimybė, kad jūsų ramybės niekas nesutrikdys ir nieko neprarasite. O galbūt net kažką gausite iš slapto gerbėjo. Svarbu vengti nekorektiškų veiksmų, pastabų, antraip rimtai susvyruos jūsų autoritetas. Koją gali pakišti ir paskleisti gandai. Pravartu išmėginti savo kūrybinius sugebėjimus.

Meilės romantikai tiks šeštadienis, antradienis, ketvirtadienis, o slaptam nuotykiui – pirmadienis. Bet kokiai dalykinei veiklai puikus ketvirtadienis.

VANDENIS

Savaitgalį turėtų sektis visuomeniniai reikalai, kūrybiniai konkursai. Laisvai mėgausitės malonumais, manipuliuosite kitais. Galite patirti meilės nuotykį. Venkite svaigalų, kvaišalų. Kitos savaitės pradžioje numatomi reikšmingi susitikimai, o gal ir neužmirštamos meilės akimirkos. Mintys suksis apie kūrybinius sumanymus, socialinius projektus. Šiuo periodu gana lengva susirgti, persitempti, tad įvertinkite savo jėgas imdamiesi darbų. Į paviršių kils jūsų paslaptys, neteisėti veiksmai. Galite patirti piktų išpuolių, išgirsti priešiškos kritikos. Labiau grės traumos, avarinės situacijos.

Meilei tiks sekmadienis, pirmadienis. Bet kokiai veiklai, ypač darbui su komanda, palankus pirmadienis ir antradienio rytas.

ŽUVYS

Savaitgalį pasisemsite daug įspūdžių internete arba kelionėje, konferencijoje. Numatomas solidus renginys. Ten galite sutikti asmenį, su kuriuo susiję reikšmingi įspūdžiai. Galbūt į paviršių iškils senos intymios paslaptys. Kitą savaitę jums seksis demonstruoti profesinius sugebėjimus, žinias, patirtį. Jei turite darbą, niekas netrukdys gerai dirbti ir užsidirbti. Be abejonės, pravartu stengtis įsidarbinti, jei tai aktualu. Galite gauti pasiūlymą įsilieti į draugišką kompaniją, dalyvauti visuomeniniame renginyje. Nesivelkite į intrigas. Saugokitės infekcijų, traumų.

Meilės romantika tikėtina šeštadienį, ketvirtadienį. Intelektinei ir kūrybinei veiklai puikus šeštadienis, tiks ir sekmadienis, pirmadienis, komandinei – antradienis, ketvirtadienis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų