Pereiti į pagrindinį turinį

Indiški serialai R. Šakalytei-Jakovlevai kelia nostalgiją

2015-06-01 15:18
DMN inf.
TV3 nuotr.

Vasara daugeliui – atostogų metas. Tačiau bene svarbiausia priežastis įsijungti televizorių vasarą Renatai Šakalytei-Jakovlevai – naujas indiškas serialas „Mažoji nuotaka“ (Sapna Babul Ka Bidaai), kurio premjera – jau šiandien, 14.30 val. „Atsimenu, kaip mano mama ir teta buvo pamišusios dėl indiškų filmų. Mano senelių namo antrame aukšte buvo prikabinėta plakatų iš tų filmų, kurie buvo rodomi kaimo kultūros namuose, kur susirinkdavo visi. Žmonės tiesiog pastatydavo televizorių salėje ir visi kartu žiūrėdavo. Mes ten eidavom su mama“, – prisimena R. Šakalytė- Jakovleva.

Renata sako, kad vėliau, kai paaugo, Bolivudo kūrinius žiūrėdavo namuose. „Mane traukė spalvos, muzika, šokiai. Užsirišdavau ant savęs skaras, nusipiešdavau raudoną tašką ant kaktos – kadangi esu tamsiaakė, tamsiaplaukė, sau atrodžiau labai panaši į indę“, – šypsosi prisimindama televizijos laidų vedėja.

Renata prisipažįsta – kai išgirdo apie TV3 serialo „Mažoji nuotaka“ premjerą, ją apėmė džiugi nostalgija: „Kai tik turėsiu galimybę, tikrai žiūrėsiu „Mažąją nuotaką“. Iki šiol mielai pasižiūriu indiškus filmus arba tuos, kurie susiję su Indija. Man patiko „Lūšnynų milijonierius“, „Prieskonių princesė“. Bolivudas labai įdomus – jų filmai, serialai yra kardinaliai kitokie. Nors juose gali nujausti pabaigą, kuri dažniausiai būna laiminga, ten tiek daug meilės, egzotikos, spalvų ir kvapų. Atrodo, kad net gali užuosti!“ „Mažąją nuotaką“ žiūrovai galės matyti darbo dienomis 14.30 val.

Renatą indiški filmai ir serialai žavi ir dėl dar vienos priežasties – maisto tradicijų: „Juose būna daug elementų iš indiškos virtuvės. Labai ja domiuosi, stengiuosi gaminti indiškus valgius namuose, su vyru mėgstame lankytis indiško maisto restoranuose. O pažiūrėjus filmą „Šimto žingsnių kelionė“ rytojaus dieną skubėjau kepti omletą, kaip tas herojus indas, virtuvės šefas! Namie turiu daugybę prieskonių, o tie serialai ar filmai, kuriuose yra prisiliečiama prie šios šalies virtuvės paslapčių – mane dar labiau žavi.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų