Ironvytas perspėjo: COVID-19 tikrai ne gripas

  • Teksto dydis:

Reperis ir verslininkas Vytautas Medineckas-Ironvytas penktadienį socialiniame tinkle atskleidė, kad nelengvai sirgo COVID-19.

„COVID-19 tikrai ne gripas. Patirtis tokia – 4 dienos namie su apie 39 temperatūra, tada 8 dienos ligoninėje, na ir 10 dienų dar namie atgavinėjant jėgas karantine“, – feisbuke rašė Ironvytas.

Vyras saviizoliacijoje praleido daugiau nei 20 dienų.

„Įdomu tai, kad, kada baigėsi saviizoliacija ar sergi COVID-19, ar jau ne nusprendi pats, pašnekėjęs su gydytoja telefonu. Na tai dėl viso pikto nusipirkau antigenų testą ir pasitikrinau pats, kad po to per neatsargumą neapkrėst žmonių... Tai reziumė, jau sveikas, galim tiktis drąsiai. Aišku po ligos dychalkė lyg nesportavus, dūstu kaip bobulka. Reiks laiko atsistatyti, taip, kad saugokit save“, – perspėjo reperis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

4

4 portretas
Tai žinoma ne gripas, COVID prasideda nuo c, o gripas nuo g raidės

tv žiūrovas

tv žiūrovas portretas
O taip šaukiai, kad uždariusi vyriausybė laiko tavo sporto klubą, taip aiškinai, kad čia jokių šansų užsikrėsti... Žinok, lazda turi du galus... Už tavo aroganciją, sužvaigždėjimą, nesiskaitymą su žmonėmis - darbą pradėjo antras lazdos galas...Gal laikas susimąstyti!

Nusigyveno

Nusigyveno portretas
O kada po gripo taip persirgus subtokia temperatura kitaip buvo?!)))lygiai tokie pat simptomai ir pasekmes.. aisku, reik maziau preparatu varyot, maziau ir sirgs
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių