Pereiti į pagrindinį turinį

J. Šeduikytė pirmąjį koncertą šiemet surengs Kaune

2013-02-07 18:20
J. Šeduikytė pirmąjį koncertą šiemet surengs Kaune
J. Šeduikytė pirmąjį koncertą šiemet surengs Kaune / Simono Švitros nuotr.

Neseniai iš Maskvos grįžusi, muzikos ceremonijoje „M.A.M.A. 2012“ apdovanota ir naujausio albumo pristatymui besirengianti viena garsiausių Lietuvos dainininkių J.Šeduikytė savo pirmąjį koncertą šiemet surengs Kauno klube „Macao Open Air“.

Vasario 14 d J.Šeduikytė „Macao Open Air“ klube savo gerbėjams surengs ypatingą pusantros valandos truksiantį gyvo garso koncertą.

Dainininkė į Kauną atvyks prieš kelias dienas paminėjusi savo 33-iąjį gimtadienį. Tai bus ne tik pirmoji muzikinė programa po gimtadienio, bet pirmasis Jurgos koncertas 2013 m.

„Macao Open Air“ skambės ne tik hitai „Nebijok“, „Instrukcija“, „Smėlio žmonės“, „Rykliai ir vilkolakiai“, „5th Season“, bet ir M.A.M.A. apdovanojimą pelnęs „So Blue“, „Laiko nėra“ bei naujausios, greitai dienos šviesą išvysiančio J.Šeduikytės albumo dainos.

„Prie albumo labai intensyviai dirbame. Bet skambės dainos ir iš Maskvoje gimusio mūsų projekto “MetroNomes", – Kaune laukdama savo ištikimų ir naujų gerbėjų sakė J.Šeduikytė.

Į Rusijos sostinę Jurga vyko su sūnumi Adu ir savo vyru Vidu Bareikiu, kuris ten studijavo režisūrą. Tačiau Maskvoje ilsėtis ir naujų emocijų pasikrauti tikėjusis Jurga, ten taip pat dirbo, išrankiai maskvietiškai publikai surengė ne vieną koncertą.

„Nustebau, kad maskviečiams, kurie man buvo kaip baltas, švarus popieriaus lapas, labiausiai patiko, kai dainavau ne rusiškai, ne angliškai, bet lietuviškai, – prisipažino J.Šeduikytė. – “Tu tik nedainuok kitomis kalbomis, dainuok savo gražia kalba„, – sakė maskviečiai. Nustebau, kad jiems irgi labai patiko “Nebijok".

Pilnutėlė salė Rusijos sostinėje šiltai įvertino ir Maskvos metro Jurgai gimusią ir sėkmingai realizuotą idėją – muzikinį lėlių spektaklį „MetroNomes“, kurio dainos taip pat skambės „Macao Open Air“.

„Lėlės padeda ištrūkti iš realybės. Tai – apie bendrus žmogiškus dalykus. Nenagrinėjome per giliai, kas nereikalinga, bet ir nepaviršutiniškai, kas infantilu“, – sako Jurga.

Vos spėjusi grįžti iš Maskvos, 2012 m. M.A.M.A. apdovanojimuose už dainą „So Blue“, ji laimėjo ir geriausio vaizdo klipo nominacijoje.

„Tai – labai svarbus komandos apdovanojimas. Kai gaunu kažką viena, nejauku, nes dirba visa komanda. Todėl labai džiaugiausi, – kalbėjo J.Šeduikytė, 2007 m. MTV “Europe Music Awards„ apdovanojimuose iš Justino Timberlake'o rankų gavusi MTV apdovanojimą “Best Baltic Act„ nominacijoje. – Unikalų dalyką galima padaryti dirbant komandoje. Todėl labai džiugina, kad kūrybiškai bendraujame ir tobulėjame kartu su muzikantais.“

„Labai laukiu šio koncerto. Labai miela grįžti į Lietuvą, čia – labai geri žmonės“, – sakė Jurga.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų