Pereiti į pagrindinį turinį

Ką žada žvaigždės liepos 24–30 d.?

2010-07-24 16:16
Ką žada žvaigždės liepos 24–30 d.?
Ką žada žvaigždės liepos 24–30 d.? / Scanpix nuotr.

Kokia bus kita savaitė? Ar seksis meilėje ir asmeniniame gyvenime? Pateikiame Sidonijos astrologinę prognozę liepos 24–30 d.

AVINAS

Savaitgalį bus sunku atsipalaiduoti ir pasimėgauti vasarišku laisvalaikiu. Galvoje suksis mintys apie darbą, reikalus. Galimos papildomos pajamos, bet į jas kažkas kėsinsis ir turbūt pateiks jums nemažą sąskaitą. Kitos savaitės pradžia bus sudėtinga. Gali nutrūkti ilgai varginęs ryšys. Priešiški jums asmenys atvirai kaišios pagalius į jūsų ratus. Nepasiduokite provokacijoms. Stenkitės išlikti santūrūs, jei reikalai klostysis ne visai taip, kaip buvote susiplanavę. Geriausiai jausitės, jei atostogaujate ir nereikia niekuo rūpintis. Kitu atveju tikėtini įvairūs sunkumai. Gresia traumos.

Meilės pasimatymui palankus antradienis. Darbuotis neblogai seksis šeštadienį, su komanda – antradienį, o individualiai meninei veiklai tiks ketvirtadienis.

JAUTIS

Savaitgalį nė neketinsite sėdėti namuose ar ilsėtis įprastoje aplinkoje. Kelsite sparnus lėkti kuo toliau ir laiką leisti kuo įdomiau. Galimos intriguojamos pažintys. Tik neužkibkite ant sukčių kabliuko – tarp nepažįstamų asmenų jų pasitaikys. Kitos savaitės pradžioje galite nukentėti dėl naivaus patiklumo arba nesąžiningumo. Įmanomas provokacinis išbandymas, klasta. Saugokite sveikatą, venkite svaigalų, ypač darbe ir prie vairo. Jei atostogaujate, galite pasijusti pavargę nuo nieko neveikimo ir pasiilgę darbo. Tiktų užsiimti kūrybine, moksline veikla, žaisti protinius žaidimus. Labiau saugokite sveikatą, nepraraskite savisaugos instinkto vandenyje.

Meilei tiks šeštadienis, trečiadienis. Intelektinei veiklai geras šeštadienis, administracinei – antradienis, dirbti su komanda – trečiadienis, ketvirtadienis.

DVYNIAI

Periodo pradžioje itin norėsis meilės, erotikos, tačiau dominantis asmuo gali jūsų nesuprasti arba atstumti. Kita vertus, galimas ir atvirkštinis variantas, bet tada jus ilgai grauš kaltės jausmas. Išlaidausite ir kitus raginsite taip elgtis. Turbūt pramogos ir prekės bus vertos tų išlaidų. Vis dėlto neviršykite tam skirto limito. Kitos savaitės pradžioje be reikalo gaišite laiką, jei mėginsite prastumti neišbaigtus ar nenaudingus projektus. Prastai parengti vieši pasisakymai gali pakenkti jūsų populiarumui. Panašu, kad veržte veršitės į ten, kur dar nesate buvę, megsite pažintis su užsieniečiais. Būkite itin apdairūs kelyje. Darbe galite patirti spaudimą, kontrolę. Gresia sportinės traumos.

Meilei neblogas antradienis. Intelektinei veiklai tiks antradienis, o administracinei, vadybinei, politinei – ketvirtadienis.

VĖŽYS

Panašu, kad savaitgalį aktyviai leisite laisvalaikį su antrąja puse. Jeigu gyvenimo partnerio neturite, kils noras pasidairyti į priešingos lyties atstovus. Įmanoma intriguojama pažintis, tik nepervertinkite naujojo gerbėjo. Kitos savaitės pradžioje gauti pasiūlymai gali būti klastingi ir nuostolingi. Rizikinga išlaidauti, užstatyti, mokėti už dar negautą paslaugą ar prekę, tvarkyti finansinius reikalus, skolintis ar skolinti pinigus. Nuo trečiadienio aktualūs taps reikalai, susiję su teisėtvarka, užsieniu, tarptautiniais ryšiais, mokslu. Kelionėje galite susidurti su netikėtais keblumais. Darbe ir kelyje skrupulingai laikykitės taisyklių, instrukcijų, nes gana didelė avarijų tikimybė.

Meilei palankus šeštadienis. Finansinei veiklai – antradienis, intelektinei – trečiadienis, ketvirtadienis.

LIŪTAS

Savaitgalį ypatingą dėmesį skirsite sveikatingumui ir grožiui. Rezultatai bus geresni, jei nesate kelionėje ar užsienyje. Kelionė gali per daug nuvarginti, be to, kibs "egzotiškos" ligos. Iš esamo ar buvusio partnerio galite gauti reikalingos informacijos. Kitos savaitės pradžioje įsivėlę į diskusijas galite susikompromituoti ar į nepatogią padėtį įstumti pašnekovus ir taip įgyti priešų. Galbūt gausite svarbią žinią arba susitiksite su jus dominančiu asmeniu. Galimas nusivylimas, ypač jei turite nerealių iliuzijų, skubate savintis kitą žmogų, piršti savo nuomonę. Šis laikas gana nepalankus skrydžiui lėktuvu, kruizui laivu ir sandoriams su užsieniečiais.

Meilė labiau džiugins nei liūdins antradienį. Praktiškai darbuotis neblogai seksis šeštadienį, tarpininkauti – antradienį, finansus tvarkyti – ketvirtadienį.

MERGELĖ

Pirmos dienos skatins gundyti priešingą lytį, žaisti slaptus žaidimus. Galbūt užsiimsite kūrybine veikla ar dalyvausite varžybose. Galimas neeilinis pobūvis ar iškyla, kuris bus smagus, bet nemažai kainuos. Labiau prižiūrėkite vaikus, kitaip teks atsakyti už jų poelgius. Kitos savaitės pradžioje jūsų susiplanuota dienotvarkė gali nueiti šuniui ant uodegos dėl nenumatytų trikdžių. Įmanomos techninės problemos, sveikatos sutrikimas, nuostoliai. Gali nepasiteisinti kažkoks jūsų dalykinis sumanymas, neįvykti susitikimas. Šiuo metu visur reikės derintis prie kitų, ieškoti kompromisų. Jei to nedarysite, kils nemalonių debatų, kurie gali turėti pasekmių. Veikite subtiliau.

Meilei puikus šeštadienis, aistras žadins ir trečiadienio vakaras, ketvirtadienis. Kūrybinė veikla seksis savaitgalį, ūkinis darbas – antradienį, juridinis – ketvirtadienį.

SVARSTYKLĖS

Realus šio savaitgalio tikslas – suteikti malonumo sielai bei skrandžiui ir gerų įspūdžių artimiesiems, giminėms. Labiausiai tiktų poilsiauti su šeima kaime ar gamtoje prie vandens. Kitos savaitės pradžioje būkite itin diplomatiški, neerzinkite kitų, antraip galite pakliūti į nemalonią situaciją, iš kurios bus sunku išsikapstyti. Draugai, bendraminčiai gali perbėgti į priešų stovyklą, o gyvenimo partneris pareikšti ultimatumą ar net nutraukti santykius (arba dėl naujo meilės objekto senus santykius aukosite jūs patys). Jei kils kūrybinių idėjų, stenkitės jas įgyvendinti, eksperimentuokite. Trauks pramogos, nuotykiai. Nepamirškite, kad visi malonumai turi kainą. Saugokite sveikatą.

Meilei palankus antradienis. Kūrybinė veikla seksis antradienį, įprasti rutininiai darbai – trečiadienį, ketvirtadienį.

SKORPIONAS

Periodo pradžioje numatoma netolima išvyka. Galbūt aplankysite giminaičius ar susitiksite su draugais. Aktyviai malsite liežuviu ir nesėdėsite vietoje. Pasistenkite neįžeisti aplinkinių, nereikškite pretenzijų. Kitos savaitės pradžioje būsite viskuo nepatenkinti. Jei jaučiate, kad nieko tinkamai nenuveiksite ir neišspręsite, tai nesikankinkite – rinkitės poilsį arba ramius darbelius namuose, buityje. Šis laikas kur kas tinkamesnis ilsėtis nei dirbti. Reikia labiau saugotis vagių, dujų nuotėkio, žaibo. Nuo trečiadienio ims labiau rūpėti nuotykiai, žaidimai. Galite įklimpti į pavojingas pagundas. Rizikinga avantiūra gali baigtis labai nelinksmai.

Meilės susitikimams tiks šeštadienis, trečiadienis, ketvirtadienis. Protinį darbą tiktų dirbti savaitgalį, kūrybinį, psichologinį ir pedagoginį – trečiadienį, ketvirtadienį.

ŠAULYS

Savaitgalį nesusilaikysite nuo pagundos skaniai pasmaguriauti, nusipirkti prašmatnų daiktą ar užsisakyti nepigią pramogą. Turbūt viskuo mėgausitės be stabdžių ir saiko. Kažin ar dėl to neteks labai apgailestauti. Nemaža avarinių situacijų grėsmė, ir ji išliks visą šį periodą. Kitos savaitės pradžioje nestigs įtampos. Jei ketinote sudaryti sutartį, teikti ar imti interviu, numatoma kliūčių. Tačiau jūsų tolerancija, patirtis bus gerai įvertinta. Galbūt netikėtai keisis meilės ir vasaros pramogų planai. Labiau rūpinkitės savo ir šeimos narių sveikata, saugokite nuo pavojų vaikus. Venkite azartinių žaidimų ir lengvabūdiškų meilės nuotykių.

Meilei neblogas šeštadienis, antradienis. Komercinė veikla gali sektis šeštadienį, protinis darbas – antradienį.

OŽIARAGIS

Šeimos narių savaitgalio planai skirsis nuo jūsiškių. Būsite nenusiteikę derintis prie kitų žmonių, todėl galite užsispirti ir likti namuose, kažkuria prasme galbūt nubausdami artimuosius. Kitos savaitės pradžioje kils keblumų, jei reikia tvarkyti su nekilnojamuoju turtu, komercija susijusius reikalus. Galite susidurti su sukčiais arba sulaukti nemalonaus atpildo už savo pačių nesąžiningumą. Nuo trečiadienio teks vikriai suktis ir daug bendrauti. Tačiau nuo kai kurių žmonių stengsitės atsiriboti. Galbūt dėl to, kad jų pateikiama informacija griaus jūsų iliuzijas, kels nerimą. Pasisaugokite traumų, elektros iškrovos.

Meilei tiks šeštadienis, iš dalies ir trečiadienis, ketvirtadienis. Verslo reikalus tvarkykite antradienį, protiniam darbui tiks kitos dvi dienos.

VANDENIS

Savaitgalį geriausia tinginiauti, medituoti, tysoti prie jūros ar ežero. Vis dėlto jei teks leisti laiką su triukšminga kompanija, labai greitai pajusite diskomfortą. Intuityviai nujausite galimus pavojus. Kitos savaitės pradžioje sugebėsite supainioti net paprasčiausią reikalą. Gali apnikti nemalonumai, tykos avarijos ir vagystės. Mylimas žmogus gali apvilti. Su darbu, verslu susiję pasiūlymai, kurių turbūt sulauksite, gali būti neblogi, tačiau netrūks ir stiprių konkurentų. Būkite atsargesni, nes gresia nelaimės vandenyje ar dėl alkoholio įtakos. Nelįskite į nešvarias pasipelnymo aferas.

Meilei iš dalies tiks antradienis, trečiadienis. Įvairiems smulkiems darbams daugmaž tiks antradienis ir ketvirtadienis.

ŽUVYS

Savaitgalį itin pageidautina bendrai leisti laisvalaikį su draugais, bendraminčiais. Tiktų stovyklauti, turistauti, dalyvauti varžybose, masiniuose renginiuose. Būsite pastebimi ir populiarūs. Tačiau aplink netrūksta slaptų priešų, kurie gali jūsų privalumus versti ydomis. Nekoks metas jūsų sveikatai. Kitos savaitės pradžia nepalanki svarbiai ir konkrečiai veiklai, nes stigs blaivaus požiūrio, praktiškumo. Jei neturite tvirtų principų, galite būti labai suklaidinti, likti tuščiomis kišenėmis ir kvailio vaidmenyje. Kita vertus, šis laikas gali dovanoti meninį įkvėpimą ar paskatinti keisti įvaizdį. Modeliuokite, svajokite, bet dar nepulkite realizuoti.

Meilei tiks šeštadienis, ketvirtadienis. Visuomenine veikla palanku užsiimti šeštadienį, kitiems ne ypač svarbiems darbams tiks ketvirtadienis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų