Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečiams – rinktinio humoro dozė

2009-03-14 09:00
Klaipėdiečiams – rinktinio humoro dozė
Klaipėdiečiams – rinktinio humoro dozė / Nerijaus Jankausko nuotr. Požiūris: Ž.Navickis – už gerą muziką ir stilingus juokelius.

Laidos "Humoro klubas" žvaigždės uostamiestyje surengs užkrečiančio juoko egzaminą. Aštrialiežuvių vakarai galbūt taps tradicija.


[email protected]

Tautiečių simpatijas pelnę humoro virtuozai klubo "Roxy" sienas drebins kitą penktadienį. Juos pakviesti į Klaipėdą sumanęs renginių organizatorius Žilvinas Navickis, kuris naktinėtojams taip pat žinomas kaip DJ Zill, įsitikinęs, kad sunkmetis – ne priežastis atsisakyti šypsenų.

Vyruko nuomone, "Humoro klubas" šalies pramogų pasaulyje įliejo tikrai šviežio kraujo. "Tai šiuolaikiškas pasilinksminimų tradicijas atspindintis reiškinys. Užsienio šalyse panašūs vakarai klubuose ir baruose labai populiarūs. Publika vertina jaukią atmosferą ir bičiulišką kontaktą su tais, kurie ateina palinksminti savo istorijomis. Jas skaitant arba žiūrint televizijos laidas nėra galimybės patirti šimto procentų malonumo", – samprotavo Ž.Navickis.

Nors tvirtino neturintis savo favorito "Humoro klube", organizatorius prisipažino, kad jam ypač patiko, kaip Justinas Jankevičius traukė per dantį buvusį žinių laidos vedėją. "Aš – Rokas Žilinskas". Šią frazę, J.Jankevičiaus veido išraiškas bei interpretacijas būtų sunku užmiršti", – juokėsi Ž.Navickis.

Publikos prašymu "Humoro klubo" žvaigždė galbūt pakartos savo "firminį" pasirodymą, tačiau renginio organizatorius pažymėjo, kad kiekvieną savaitę žodžio kišenėje neieškanti komanda turi parengti naują programą ir pažerti dar negirdėtų juokelių.

Ž.Navickis viliasi, kad humoro vakarai klubinėje aplinkoje sulauks šilto uostamiesčio publikos palaikymo. "Ne veltui sakoma, jog prie jūros gyvenantys žmonės yra labiau atsipalaidavę. Klaipėdiečiai turi gerą skonį juokaudami", – tvirtino pašnekovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų