Pereiti į pagrindinį turinį

Kuo kvepia Pietų Kaukazas?

2008-10-30 09:00
Kuo kvepia Pietų Kaukazas?
Kuo kvepia Pietų Kaukazas? / Projekto "Pietų Kaukazas – Europos dalis" organizatorių nuotr. Persikas: projekto dalyviai pavaizdavo simbolius ir daiktus, kurie jiems labiausiai asocijuojasi su Pietų Kaukazu.

Tarptautinio projekto "Pietų Kaukazas – Europos dalis" organizatoriai siūlo rasti savą atsakymą į šį klausimą. Galimybę susipažinti su tolimuoju regionu suteikia kūrybingi jaunuoliai iš Armėnijos, Gruzijos, Azerbaidžano ir Lietuvos.

Projekto dalyviai visus metus kūrė filmus, muzikos ir audioįrašus, fotografavo, rašė straipsnius, Pietų Kaukazo gyventojai lankėsi Lietuvoje, o lietuviai – šiose Europos paribio valstybėse.

Mūsų miesto gyventojai šių jaunuolių darbo vaisius galės išvysti trijose Kauno arkivyskupijos centro erdvėse. Pirmojoje veiks fotografijų paroda languose, bus demonstruojami kūrybinėse dirbtuvėse sukurti trumpametražiai filmukai. Antrojoje erdvėje veiks informacijos centras apie šį projektą.

Trečioje erdvėje labiausiai išsiskleis kaukazietiška dvasia: čia bus galima paragauti maisto, išgirsti tradicinės bei šiuolaikinės kaukazietiškos muzikos. Pristatyme dalyvaus svečiai iš Armėnijos, Gruzijos, Azerbaidžano.

Projektas vyksta Lietuvoje ir Austrijoje, mūsų šalyje jį įgyvendina Lietuvos jaunimo neformalaus ugdymo asociacija. Su jo vaisiais gali susipažinti ne tik Kauno, bet ir VIlniaus bei Anykščių gyventojai.

Projekto "Pietų Kaukazas – Europos dalis" pristatymas vyks Kauno arkivyskupijos centre (Vilniaus g. 7) šiandien nuo 15 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų