L. Mikalausko dukra atskleidė slaptą tėčio pomėgį: labiausiai jam patinka grimuotis

  • Teksto dydis:

TV3 „Gero vakaro šou“ laidoje viešės nuostabaus balso savininkas, publikos numylėtinis – operos solistas Liudas Mikalauskas. Vyras atvirai papasakojo apie karjeros pradžią, gyvenimą kaime, santykius su vaikais ir pažėrė ne vieną sąmojį, o patyrusius humoristus, laidos vedėjus Justiną Jankevičių ir Mindaugą Stasiulį taip traukė per dantį, kad šie sunkiai galėjo atsikirsti.

Besirutuliojant pokalbiui apie L. Mikalausko profesiją, vyras nustebino pasakęs, kad jaunystėje giedojo laidotuvėse, tai turbūt ir galima laikyti jo kaip solisto karjeros pradžia.

„Jaunystėje nuo 16 iki 18 metų giedodavau laidotuvėse. Labai neblogas verslas, ohoho kokie pinigai. Nė vienas šešiolikmetis tiek neturėjo kiek aš“, – atviravo operos solistas.

Su žmona labai stengėmės, kad vaikas gimtų per Jonines, bet gimė per Mindaugines.

Dabar L. Mikalauskas su šeima gyvena užmiestyje. J. Jankevičius stebėjosi: „Ką galima veikti kaime?“.

„Kaime labai daug ką galima veikti. Pavyzdžiui, galima pusvalandį žiūrėti į vandenį”, – pokštavo L. Mikalauskas.

Daug dėmesio laidos vedėjai skyrė pokalbiui apie vaikus. Operos solistas turi dvimetį sūnų ir vyresnę dukrą. M. Stasiuliui paklausus svečio, kaip išrinko vardą sūnui, solistas, kaip ir visoje laidoje – šmaikštavo.

„Su žmona labai stengėmės, kad vaikas gimtų per Jonines, bet gimė per Mindaugines, bet man Mindaugas toks bjaurus vardas, kad negaliu. Justinas irgi nieko gero... tai pavadinom Jonu“, – juokavo L. Mikalauskas.

Ar operos solistas gerai pažįsta dukrytę Gintarę, J. Jankevičius ir M. Stasiulis patikrino surengę klausimų-atsakymų išbandymą. Laidos svečio veidas nušvito plačia šypsena, kai dukra patvirtino, kad jos mėgstamiausias patiekalas – tėčio kepti blynai.

Visa „Gero vakaro šou“ studija leipo juokais, kai visai netikėtai dukra išdavė slaptą tėčio pomėgį. Į klausimą „Kas labiausiai patinka tėčiui?“, mergaitė atsakė: „Labiausiai jam patinka grimuotis“.

O ar gali linksmas ir šmaikštus L. Mikalauskas pykti? Pasirodo gali. Iš pateiktų atsakymų variantų apie tai, kas jį pykdo, pats operos solistas pasirinko šį:  „Kai mama ilgai puošiasi. Neturiu kantrybės visai. Ilgai puošiasi, tai kai jau 15 minučių vėluojam, o ji dar duše“, – piktinosi operos solistas.

Laidos pabaigą vainikavo ypač nuotaikingas L. Mikalausko, J. Jankevičiaus ir M. Stasiulio muzikinis pasirodymas.

Geros nuotaikos užtaisas – šiandien „Gero vakaro šou“ 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mika lauskas

Mika lauskas portretas
Agrastas gal?

Reiškia

Reiškia portretas
artistas jau gimstant buvo jo kraujyje :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių