Pereiti į pagrindinį turinį

Į darbą nagus paleidusi M. Račiūnaitė: aš myliu Aleksandrą ir dėl šeimos kovosiu

2014-01-14 13:05
DMN inf.
V. Skaraičio / BFL nuotr.

"Problemų nereikia bijoti ir jų gėdytis, jas reikia spręsti. Tikiu, kad viskas išeis į gera. Aleksandras yra Mykoliuko tėvas, dėsiu visas pastangas, kad viskas būtų gerai. Ne tik jis, bet ir aš pati esu stipraus charakterio“, – po buitinio konflikto su vyru Aleksandru Pogrebnojumi praėjus parai prisipažino manekenė Monika Račiūnaitė.

Rimstant buitinio konflikto aistroms, manekenė nusprendė kovoti dėl savo šeimos ir tikisi išgyventi šeimą ištikusią krizę, rašo portalas Žmonės.lt

Primename, kad vėlų sekmadienio vakarą garsus dizaineris A. Pogrebnojus savo namuose Vilniuje sumušė žmoną Moniką. Neblaivus vyras trenkė savo žmonai M. Račiūnaitei per veidą, ši apdraskė vyrui veidą.

„Aš jaučiuosi nekaltas. Aš nieko nemušiau. Aš gyniausi. Viskas prasidėjo nuo buitinio konflikto. Nebuvo pagrindo mane visą naktį laikyti policijoje kaip kokį kriugerį. Monika nei sužeista, nei ką. Čia sužeistas aš. Mane mušė, o aš bėgau“, – išėjęs iš policijos komisariato kalbėjo A. Pogrebnojus.

Vyras negrįžo naktį namo. Paklausta, ar atsiėmė pareiškimą iš policijos, M. Račiūnaitė teigė, kad pareiškimo rašymas – ne žaidimas, kad jau kitą dieną, aprimus blogoms emocijoms, pultum jo atsiimti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų