Majamyje suimtas merginų dievaitis J. Bieberis

  • Teksto dydis:

Majami Bičo policija pranešė, kad suėmė popmuzikos atlikėją Justiną Bieberį (Džastiną Biberį), kuris yra kaltinamas vairavimu išgėrus ir dalyvavimu gatvės lenktynėse.

Pasak policijos, prieš suėmimą atlikėjui buvo nustatytas tam tikro laipsnio girtumas.

Majami Bičo policijos departamentas oficialiame savo tinklaraštyje tinkle „Twitter“ pranešė, kad nuomotą geltoną sportinį „Lamborghini“ automobilį vairavęs 19-metis J.Bieberis buvo suimtas ketvirtadienio rytą.

Pasak pareigūnų, ankstų ketvirtadienio rytą žvaigždė dalyvavo traukos lenktynėse Majami Biče.

Policijos atstovas Booby Hernandezas (Bubis Hernandezas) taip pat patvirtino, kad žvaigždė buvo suimtas dėl įtarimų vairavus neblaiviam ir dalyvavus traukos lenktynėse po to, kai neišlaikė blaivumo testo.

Taip pat suimtas ir kitas, kaip įtariama, lenktynėse dalyvavęs vairuotojas.

J.Bieberis buvo nuvežtas į Majami Bičo policijos skyrių tolesniems tyrimams. Vėliau ketvirtadienį jį turėtų būti pervežtas į Majamio ir Deido apygardos kalėjimą.

Instagram.com tinklo tinklaraštyje prieš pat J .Bieberio suėmimą pasirodė jo ir jo draugės, modelio Chantel Jeffries (Šantel Džefris) sportiniame automobilyje darytos nuotraukos. Kitoje nuotraukoje atlikėjas su drauge pozuoja prie geltono „Lamborghini“ automobilio. Vėliau šios nuotraukos buvo iš interneto pašalintos.

Prieš savaitę detektyvai per kratą J.Bieberio namuose Los Andžele, kuri buvo atlikta po kaimyno namo apmėtymo kiaušiniais, konfiskavo kokaino ir areštavo vieną iš dainininko kompanionų, pranešė pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
jei pinigelio nebus, tai ir kokaino, nebus is ko pauostyti.....

vaclovas pakačimas

vaclovas pakačimas portretas
tokie vaikai ragauja ne pinigeli o kokaina uosto.

hmm

hmm portretas
tokie vaikai kai paragauja pinigelio, tai nieko gero nesitikek....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių