Pereiti į pagrindinį turinį

Mila Kunis pasiryžusi gimdyti natūraliai

2014-05-09 18:09
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Aktorė Mila Kunis yra pasiryžusi gimdyti be jokių skausmą malšinančių vaistų, nebent gydytojai gimdymo metu paskelbtų kokį nors nenumatytą atvejį.

„Juodosios gulbės“ (Black Swan) gražuolė interviu JAV televizijai patvirtino gandus, kad laukiasi vaiko nuo sužadėtinio Ashtono Kutcherio (Eštono Kačerio), taip užbaigdama ne vieną mėnesį sklandžiusias spėliones dėl jos suapvalėjusio pilvuko.

Porai padarė įspūdį, kad džiugios naujienos tiek ilgai buvo paslaptis, o dabar M.Kunis planuoja savo svarbiąją dieną ir yra tvirtai pasiryžusi gimdyti natūraliai.

Laidai „The Ellen DeGeneres Show“ ji sakė: „Iš tikrųjų galėjome labai ilgai tai slėpti. Nuostabu ... Darysiu viską kaip galėdama natūraliau, nebent būtų koks nors nenumatytas atvejis ar kas nors ne taip ... Žinau, aš išprotėjus“.

M.Kunis taip pat papasakojo, kaip A.Kutcheris rengėsi jos keistiems įgeidžiams dėl maisto: „Jis manė, kad turėsiu kvailų troškimų, tad prikimšo mūsų antrą šaldytuvą keistų produktų. Tokių kaip rauginti agurkai, rauginti kopūstai ar, pavyzdžiui, ančiuviai ir ledai ... Vėl visa ko, jeigu kada nors nėštumo metu išties kažko užsimanyčiau. Ir taip nutiko praėjusią savaitę, pasakiau: „O, Dieve, man reikia rauginto agurkėlio“. Tarsi tai būtų pats keisčiausias dalykas. Tarsi man reikėjo to rauginto agurko, o jis pasakė „palauk sekundėlę“, dingo kieme už namo ir grįžo su nuostabiausiais raugintais agurkėliais“.

M.Kunis su A.Kutcheriu susitikinėja nuo 2012 metų, o vasarį susižadėjo.

Aktorės interviu JAV turi būti parodytas penktadienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų