Mirė E. Presley vienintelis vaikaitis

Elvio Presley (Elvio Preslio) vienintelis anūkas sekmadienį mirė, naujienų agentūrai AFP patvirtino jo motina Lisa Marie Presley (Liza Meri Presli), amerikiečių žiniasklaidai pranešus, kad velionis tikriausiai nusižudė.

27 metų Benjaminas Keough (Bendžaminas Keu) buvo rastas negyvas netoli Los Andželo esančiame Kalabasase, portalą TMZ informavo šaltiniai policijoje. 

Vadybininkas Rogeris Widynowski (Rodžeris Vidinovskis) incidento nekomentavo, bet pabrėžė, kad L. M. Presley – rokenrolo karaliaus vienintelė atžala, gimusi santuokoje su aktore Priscilla Presley (Priscila Presli) – yra „susisielojusi, nepaguodžiama ir neapsakomai priblokšta“.

„Ji dievino tą berniuką. Jis buvo jos gyvenimo meilė“, – sakė R. Widynowski ir pridūrė, kad L. M. Presley „stengiasi likti stipri“ savo dukroms.

B. Keough retai rodydavosi viešumoje, tačiau keliose išlikusiose jo nuotraukose matyti, kad jis pagal išvaizdą buvo labai panašus į savo senelį.

Dar tris vaikus turinti L. M. Presley kartą pavadino savo sūnaus panašumą į E. Presley „tiesiog neįtikėtinu“.

TMZ pranešė, kad B. Keough buvo muzikantas, suvaidinęs keletą vaidmenų ir 2017 metais sudalyvavęs 40-osiose E. Presley mirties metinėse žvaigždės buvusiuose namuose Memfio Greislande.

Rokenrolo legenda E. Presley mirė 1977 metais, būdamas 42-ejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių