N. Bunkė įsigijo namus pajūryje: svajonę išpildė per vieną naktį

  • Teksto dydis:

Prasidėjus naujiems metams dainininkė Natalija Bunkė nusprendė įgyvendinti dar vieną kelis metus puoselėtą tikslą – įsigyti namus pajūryje.

„Kas mane seka socialiniuose tinkluose, domisi manimi žiniasklaidoje, žino, kad prieš kelis metus Klaipėdoje pardaviau savo namą. Jis buvo gana didelis ir jo išlaikymas kainavo nemažai pinigų. Tačiau, kadangi vasarą ypatingai daug koncertuoju pajūryje, norėjosi ten turėti jaukius savo namus, kur galima būtų ne tik grįžti po koncertų, bet ir praleisti laiką su šeima ir draugais“, –mintimis apie naująjį būstą dalijasi N. Bunkė.

​Dainininkė jau birželio mėnesį įsikurs Kunigiškėse. „Kunigiškėse apsistoja daugybė mano draugų ir pažįstamų. Man buvo labai svarbu turėti savo namus ne daugiabutyje, nes mėgstu privatumą, norėjau džiaugtis savo kiemu, terasa. Dažnai girdime populiarų posakį, kad iki jūros – vos pora šimtų metrų, tačiau tai tik žodžiai. Mano takas sieks penkis šimtus metrų. Be to, aš jį kursiu pati. Visi žino, kaip man svarbu namų ir jų išorės apipavidalinimas. Ketinu naujuosius namus ir jų aplinką paversti tikru rojaus kampeliu“, – pasakojo žinoma moteris.

​Dainininkės sekėjai, vos sužinoję apie naują jos pirkinį, ėmė kamantinėti, kiek kainavo naujas būstas. Pasak N. Bunkės, tikroji būsto kaina paaiškės tada, kai bus pasirinktos visos apdailos medžiagos, baldai, buitinė technika.

​Pasak garsios dainininkės, ji naujam būstui turėjo svarbių reikalavimų. „Man buvo labai svarbu, kad naujieji namai turėtų sklypą, terasą. Visi žino, kaip aš mėgstu grilinti terasoje, būti su šeima ir draugais, o tai daryti prie jūros bus dar didesnis malonumas. Su rangovais sutarėme, kad parengsiu ir bendrą namų kvartalo apželdinimo projektą, jaučiu didelę atsakomybę ir jau gyvenu tuo. Visi žino, kiek daug laiko aš praleidžiu dekoruodama aplinką šalia namų“, – sako moteris.


Šiame straipsnyje: Natalija Bunkėbūstasnamas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardas

Vardas portretas
Pasitasau ir as vienai nakciai uz nama prie juros ...

Niekas nesikeičia

Niekas nesikeičia  portretas
Va taip ir gyvenam, visi muzikantai absoliučiame šešėlyje, valstybei mokesčių max 100 eur per metus sumoka ir gyvena prie jūros nuosavame name. O visos vmi ir stt užsiėmė savais reikalais, nes sukurti buvo kad būtų "stogas" biurokratų veiklai.

Romas

Romas portretas
Stebuklas, as isigijau batus
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių