Nepraleiskite: muzikos dvikovoje susigrums Moniqué ir J. Jarutis

  • Teksto dydis:

Iki muzikos dvikovos „Red Bull SoundClash“ liko vos 4 dienos. Įdomiausiu metų renginiu pretenduojantis tapti šou bus surengtas jau spalio 30 dieną „Žalgirio“ arenoje Kaune. Didžiausioje šalyje scenoje vyksiančioje muzikos fiestoje „Red Bull SoundClash“ susigrums du populiarūs muzikos atstovai: Moniqué ir Justinas Jarutis. Praėjusią savaitę repeticijų studijos duris pravėrė J. Jarutis, o šiandien kviečiame pamatyti, kaip renginiui su šokėjais ruošiasi dainininkė Moniqué.

Žinomą Lietuvos atlikėją dvikovai ruošia garsus choreografas Šarūnas Kirdeikis, su kuriuo Moniqué dirba vienoje ilgiausiai gyvuojančių „ANT“ šokių studijoje, kuriai vadovauja Dainius Žebrauskas–Skruzdėliukas. Populiari dainininkė ir jos šokėjai neabejoja, kad šį penktadienį po pralaimėjimo „namo eis“ J. Jarutis, o pergalę švęs Moniqué ir jos komanda.

Jau šį penktadienį „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksiančiam „Red Bull SoundClash“ šou besiruošiantys Moniqué ir J. Jarutis susitiks keturiuose raunduose. Dvikova prasidės abiejų atlikėjų apšilimu. Vėliau abu dainininkai kovos „Perdainavimo“, „Perėmimo“, „Susirėmimo“ ir „Kviestinio svečio“ raunduose.

„Perdainavimo“ raunde kiekvienas dainininkas pristatys vieno ir to paties populiaraus hito versiją. „Perėmimo“ raunde sužinosime, kaip gerai atlikėjams seksis dainuoti vienas kito kūrinius. Raunde „Susirėmimas“ žinomos atlikėjų dainos nuskambės naujame muzikos žanre, pavyzdžiui country, reggae ar electro. Finaliniame „Kviestinio svečio“ raunde abu atlikėjai į sceną žengs su kviestinėmis žvaigždėmis.

Muzikinė kova pirmąkart mūsų šalyje buvo surengta 2012 metais. Prieš aštuonerius metus kovojo nugalėtoju tapęs Marijus Mikutavičius ir grupė „G&G Sindikatas“. 2017 m. vykusioje muzikos dvikovoje susitiko nugalėjusi Jazzu ir Donny Montell.

Panašios kovos vyksta daugelyje pasaulio šalių. Jose jau dalyvavo Snoop Dogg, „Major Lazer“, „Metalheadz“, Magnetic Man, „Disclosure“, „Rudimental“, „Chase & Status“, „Shy FX“ „A$AP Mob“, Wiz Khalifa ir kitos muzikos žvaigždės.

Daugiau informacijos rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių