Pereiti į pagrindinį turinį

O.Zlatkovaitė: kaip suvilioti Bžeską

2010-01-23 13:35
Neplepė: apie asmeninius santykius O.Zlatkovaitė nekalba.
Neplepė: apie asmeninius santykius O.Zlatkovaitė nekalba. / Tomo Raginos nuotr.

Oksana Zlatkovaitė ir Egmontas Bžeskas kartu. Savaitę. Egipte. Buvusi prodiuserio mylimoji nusijuokia, bet apie asmeninį gyvenimą ir praleistą laiką su Egmontu Bžesku nekalba.

"Būsiu madinga, bet apie asmeninį gyvenimą nekalbėsiu", – žaismingai atrašo Oksana, kuri neseniai su Lietuvos muzikos bei šou pasaulio prodiuseriu E.Bžesku ilsėjosi Egipto įlankoje Makady Bay.

Trečią kartą Egipte apsilankiusi O.Zlatkovaitė šį kartą mėgavosi ramybe, poilsiu ir "nieko neveikimu".

Ar kažkada artimai draugavusi su E.Bžesku, O.Zlatkovaitė vėl, kaip plepa ilgaliežuviai, užmezgė itin artimus santykius su buvusiu mylimuoju? Tamsiaplaukė gražuolė ryžtingai atsisako apie tai kalbėti. Taškas.

Nors neseniai 36 gimtadienį atšventęs Egmontas nėra jai išvaizdos idealas, Oksanai imponuoja tamsaus gymio, rudakiai vyrai, svarbiausia jos vertybių – pagarba. O tai, ukrainiečių kraujo turinčios O.Zlatkovaitės žodyne, reiškia meilę, ištikimybę, draugiškumą.

"Net neabejoju, kad jis ras mylimą moterį, su kuria susies gyvenimą", – prieš pusantrų metų kalbėjo Oksana, kuri tuomet neabejojo, kad E.Bžeskas būtų puikus sutuoktinis. Ir po išsiskyrimo gyrė Egmontą – jis ne mėmė, o protingas, išvaizdus vyras.

Kaip suvilioti tą protingą ir išvaizdų E.Bžeską? Nenorėti lipti į sceną, įsitikinusi O.Zlatkovaitė. O jei mergina to norėtų, reikėtų ilgai ir profesionaliai tą norą slėpti. Būti savimi, natūralia ir nuoširdžia – E.Bžeskui nepatinka "fyfos". Ir turėti vertybių.

Hm, tuomet lyg ir nieko jiems netrūksta? Ir gal jie išties kartu? Ir Egiptas nebuvo atsitiktinumas? Nei E.Bžeskas, nei O.Zlatkovaitė apie tai nekalba.

Bet besišypsančios jų akys kažkodėl išdavikiškai provokuoja galvoti kitaip.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų