Pereiti į pagrindinį turinį

Paini meilės istorija

2009-03-17 09:00
Paini meilės istorija
Paini meilės istorija / Dmitrijaus Matvejevo nuotr. Komanda: naujojo "Domino" teatro spektaklio "DNR kodas" trijulė (iš kairės): R.Marazaitė, A.Latėnas ir D.Brenciūtė.

"Domino" teatrui kovą sukanka dveji. Antri gyvavimo metai teatrui buvo sėkmingi ne mažiau, nei pirmieji, todėl teatro komandai švęsti ypač smagu.

Šventėje galės dalyvauti ir žiūrovai – gimtadienio proga vienas lankomiausių Lietuvos teatrų pristato seniai žadėtą nuotaikingos situacijų komedijos "DNR kodas" premjerą. Istorijos herojai – nėščia pardavėja, įsimylėjęs jaunuolis, jo motinai neištikimas tėvas ir viską apie vyro nuodėmes žinanti žmona.

Aktorius, muzikantas, dainininkas ir režisierius Kostas Smoriginas atgaivino garsaus šių dienų Rusijos kino scenaristo Olego Danilovo komediją apie labai opias, tačiau sykiu ir labai komiškas tėvų ir vaikų problemas.

Sūnus įsimyli prekybos centre dirbančią merginą, tačiau tėvams neatrodo, kad būtent ji galėtų tapti jų šeimos nare. Pora randa ypač originalų būdą išspręsti šią problemą – tėvas sugundo sūnaus draugę! Padėtis tampa dar labiau komplikuota, kai mergina ima susitikinėti su abiem: tėvu ir jo atžala. Tačiau ir tuo istorija nesibaigia. Pasirodo, mergina nėščia, tačiau jos vaikas tikrai neturės nė vieno iš minėtųjų vyriškių DNR! Spektaklio pabaigoje sumanioji pardavėja vakarieniauja su jaunuoliu, jo tėvu ir jo žmona. Viskas baigiasi vestuvėmis, tačiau kas su kuo susituokia? Ir kas iš tikrųjų slepiasi po paslaptingos dovanos "DNR kodas" pavadinimu? Visos paslaptys bus atskleistos, bet tik per premjerą...

Spektaklyje vaidina Algirdas Latėnas, Dalia Brenciūtė, Dovilė Šilkaitytė, Rasa Marazaitė. Dėl meilės galvą pametusio sūnaus vaidmenį dalysis Sergejus Ivanovas ir Ignas Ciplijauskas. Profesionaliai aktorių kuriami, spalvingi ir originalūs charakteriai priverčia pažvelgti per komiškumo prizmę į problemiškos visuomenės kasdienybę.


VIETA: "Domino" teatras, Savanorių pr. 7.

LAIKAS: kovo 18, 19 d. 19 val.

KAINA: 30, 40 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų