Pereiti į pagrindinį turinį

Patarimas nesugaunamajam keršytojui

Tikrą draugą pažinsi ir nelaimėje, ir laimėje. Bet svarbiausia – jį turėti, nes šiais laikais tikrų draugų vienetai. Aplink – pažįstami, nepažįstami, o nedraugų ir net priešų, – nors vežimu vežk!

Tu turbūt taip pat pažįsti užkietėjusi niekšą ir turi amžiną priešą? Tuomet atkeršyk jam žiauriai, bet kartu – rafinuotai. Ir jokiu būdu neperžengęs įstatymo ribų! Mes gerbiame įstatymus, nors ir netoleruojame nusikaltėlių bei niekšų.

Atkeršyk skriaudėjui rafinuotai!

Senas geras posakis teigia, kad kerštas yra karštasis patiekalas, kuris skaniausias – šaltas. Niekada ir niekam neverta keršyti spontaniškai, esant afekto būsenos. Subtiliai ir visiškai teisėtai – toks turėtų būti keršytojo šūkis. Taigi – penki būdai išlieti priešui pyktį, nepažeidžiant įstatymų.

Pirmasis būdas
AUTOMOBILINIS

Vienas džentelmenas, norėdamas suremontuoti savo prabangų automobilį, ilgai ir nesėkmingai važinėjo po autoservisus. Kiekvieną kartą išvažiuodamas iš aikštelės automobilio savininkas po mašina rasdavo telkšančią balą tepalų. Mechanikai apžiūrėdavo mašiną, bet neradę gedimų automobilį grąžindavo savininkui. Deja, kitą dieną istorija pasikartodavo.

Problemą išsprendė ne automobilių serviso mechanikai, o aikštelės sargai, kurie pastebėjo, kad kažkoks žmogus ant asfalto po automobiliu šliūkštelėjo tepalo.
Keršytojo nesulaikė, nes jį apkaltinti neturėjo jokio pagrindo. Šį kerštą ne tik lengvai įvykdyti, bet ir galima likti nenubaustam.

Antrasis būdas
TRIUKŠMINGAS

Tavo kaimynai mėgsta triukšmingus sekmadienio vakarėlius? O gal jau pusmetį trunka jų buto remontas? Nebrangų ir efektingą keršto būdą sugalvojo britai. Tai – išleista kompaktinė plokštelė, kurioje įrašyta 20 originalių kompozicijų. Tarp jų – grąžto, audringo orgazmo, garsaus šeimyninio konflikto, įkyraus nenutrūkstamo  telefono skambučio. Svarbiausia, CD išjungti prieš pat nakties ramybės laiką, kad kaimynai neiškviestų policijos.

Trečiasis būdas
FINANSINIS

Niekas nesiginčys, kad sąžininga yra grąžinti nešiojamąjį kompiuterį tave neteisingai iš darbo išmetusiam šefui arba daiktus – niekšiškai pasielgusiai buvusiai žmonai. Bet neprivaloma grąžinti tiesiai į rankas. Siuntinį įvertinus kuo brangiau, daug maloniau daiktus palikti greitajame pašte. Gavėjo sąskaita, žinoma. Jei gavėjo adresas užsienyje – dar geriau. Tuomet jiems reikės mokėti ne tik pašto, bet ir muitinės išlaidas.

Ketvirtasis būdas
VARDINIS

Amerikiečių verslininkas Johnas Angles, pralaimėjęs teismo procesą ir negavęs leidimo pardavinėti lėlių su politiko ir buvusios kino žvaigždės Arnoldo Schwarzeneggerio veidu, sugalvojo originalų keršto būdą. Jis išleido naują pisuarų ir tualeto kabinų liniją, pavadinęs ją "Schwarzenegger".

Penktasis būdas
EZOTERINIS

Amerikiečių žurnalistė Amy Kulter kartą neatsakingai atsiliepė apie aktoriaus ir režisieriaus Seano Penno tėvą – režisierių Leo Penną. Rūsčiu būdu garsėjantis Seanas šį kartą su žurnaliste nekariavo. Jis pasielgė originaliau: užsisakė  identišką plastikinę žurnalistės figūrą ir pyktį išliejo ją mėtydamas, spardydamas, gesindamas nuorūkas. Beje, lėlę galima pakeisti nuotrauka. Šis keršto būdas nesunkus ir humaniškas. Tiesa, tikintiems vudu magiją primename, kad analogiškas keršto būdas gali išties pakenkti jūsų priešui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų