Pereiti į pagrindinį turinį

Pažintis su „KlipVid“ dalyviais: J. Brūzga ir „Daug Daug Stop“

2016-11-10 14:28
LRT

Jau ketvirtą kartą LRT organizuoja muzikinių vaizdo klipų konkursą „KlipVid“ ir kviečia susipažinti su šiųmetiniais konkurso dalyviais.

Asmeninio archyvo nuotr.

Jurgis Brūzga – atlikėjas, galintis pasigirti ne tik muzikiniu talentu, bet ir begaliniu noru džiuginti aplinkinius. Nuotaikinga muzika, spalvingas ir stiprus vokalas, judesys ir milžiniška energija – tai J. Brūzgos pasirodymo formulė, nepaliekanti abejingų. O pats dainininkas kukliai nusišypso: „Man tiesiog patinka, kai žmonės būna laimingi“.

J. Brūzga muzikuoti pradėjo dar vaikystėje. Svarbiausių savo, kaip jauno dainininko, nuopelnų jis sulaukė kartu su kolektyvu „Jazz Island“. Pasiekimų sąraše – net ir vienas svarbiausių džiazo festivalių pasaulyje „Montreux Jazz“. Be šio – dar daugybė kitų tarptautinių festivalių ir konkursų. Taip pat ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijos džiazo vokalo specialybės diplomas. Tad J. Brūzgos patirtis muzikiniame pasaulyje yra tikrai nemenka.

„Pagaliau supratau, koks noriu būti scenoje“, – šiandien tvirtina atlikėjas. Ilgą laiką atlikęs žymių užsienio atlikėjų dainų koverius, dabar jis pasiryžęs eiti savo keliu. Tad J. Brūzga žada vis dažniau džiuginti klausytojus savo kūrybos dainomis ir užsimena apie planuose esantį pirmąjį solinį albumą.

Kūrybinė grupė:

Operatorius: Vytautas Dranginis

Postprodukcija: Georgij Ovcinikov

Prodiuseris: Mykolas Markauskas

Muzikinių vaizdo klipų konkursas „KlipVid“ LRT organizuojamas jau ketvirtą kartą. Šių metų muzikinių vaizdo klipų konkurso prizinis fondas išaugo iki 6000 eurų. Nugalėtojui atiteks 2500 eurų, antrosios vietos laimėtojui – 1500 eurų, trečiosios vietos prizininko ir publikos simpatijų užkariautojo – po 1000 eurų.

Pretendentai kviečiami darbus, sukurtus nuo praėjusių metų rugsėjo pirmosios iki šiol, pateikti konkursui iki lapkričio 20 dienos. 

Konkurso komisija klipus vertins nuo lapkričio 23 d. iki gruodžio 7 d. Gruodžio 15 d. bus paskelbti „KlipVid“ konkurso nugalėtojai. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų